Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi çift çizgi görülüyor adetin geciktimi ikinci çizgi kac dakikada ciktiKızlar hamile miyim acaba Eki Görüntüle 3675777
Var gibi silik çıkmıç kaç Dk sonra böyle silik oldu ve geçikme oldu muKızlar hamile miyim acaba Eki Görüntüle 3675777
Çizgi kaç dakikada çıktı ve markası ne bunlar da önemli tabiiKızlar hamile miyim acaba Eki Görüntüle 3675777
Var gibi çift çizgi görülüyor adetin geciktimi ikinci çizgi kac dakikada cikti
Ya evet gecikti ama polikistik over var bende 2 ay düzenli oldu bu ay olmadı 19 gün gecikme var 2 aya göreVar gibi çift çizgi görülüyor adetin geciktimi ikinci çizgi kac dakikada cikti
Yani şöyle soyliyim ilk yaptığımda sabah çok silikti çizgi sonradan böyle oldu 1 saat sonra baktığımda boyleydiVar gibi silik çıkmıç kaç Dk sonra böyle silik oldu ve geçikme oldu mu
Ya markasını hatirlamiyorum ama çizgi ilkte yoktu 1 saat sonra falan belirdiÇizgi kaç dakikada çıktı ve markası ne bunlar da önemli tabii
5 dk içinde çıktıysa vardır sabah ilk idrarla tekrarlayın daha net olur varsa tekrar çizgi çıkarsa en guvelinir beta kan verince bence gecikmenizde baya olmuş aslinda oyuzden en kesin kan sonucuYa markasını hatirlamiyorum ama çizgi ilkte yoktu 1 saat sonra falan belirdi
Öyle yapayım en iyisi teşekkürler5 dk içinde çıktıysa vardır sabah ilk idrarla tekrarlayın daha net olur varsa tekrar çizgi çıkarsa en guvelinir beta kan verince bence gecikmenizde baya olmuş aslinda oyuzden en kesin kan sonucu
İlk beş dakika önemlidirYa markasını hatirlamiyorum ama çizgi ilkte yoktu 1 saat sonra falan belirdi
Insallah teşekkür ederimİlk beş dakika önemlidirİlk idrarla yarın sabah denemek daha sağlıklı olur sizin için inşallah vardır
![]()
19 gün geçikmede bu kadar silik çıkmamalı. Siz netleşsin diye kan verin gene.Ya evet gecikti ama polikistik over var bende 2 ay düzenli oldu bu ay olmadı 19 gün gecikme var 2 aya göre