Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM HAMİLESİN HAYIRLISI OLSUN BENDE İLK OVULASYON TESTİYLE ÖGRENDİM T CİZGİSİ C DEN KOYU CIKTI VE İDRAR TESTİ YAPTIM ODA POZİTİF CIKTI HAMİŞSİN CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN AYRICA KİMYASAL GEBELİKTEN SONRA HAMİLE KALMAK KOLAY OLYOMUS VE DOKTORLAR KORUNMA DİYORMUS NETTE OKUMUSTUM GÖZÜN AYDIN CANIM MASALLAHKardeşlerim adetime 5 gun var. Ovulasyon c cizgisi kadar koyu cikti. Suphelendim idrar testi aldım. Nerdeyse c kadar koyu bir t çizgisi oldu. Ne dersiniz hamile miyimdir. 2 ay önce de kimyasal geçirdim. Doktora ne zaman gideyim korkuyorum
CANIM HAMİLESİN HAYIRLISI OLSUN BENDE İLK OVULASYON TESTİYLE ÖGRENDİM T CİZGİSİ C DEN KOYU CIKTI VE İDRAR TESTİ YAPTIM ODA POZİTİF CIKTI HAMİŞSİN CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN AYRICA KİMYASAL GEBELİKTEN SONRA HAMİLE KALMAK KOLAY OLYOMUS VE DOKTORLAR KORUNMA DİYORMUS NETTE OKUMUSTUM GÖZÜN AYDIN CANIM MASALLAHKardeşlerim adetime 5 gun var. Ovulasyon c cizgisi kadar koyu cikti. Suphelendim idrar testi aldım. Nerdeyse c kadar koyu bir t çizgisi oldu. Ne dersiniz hamile miyimdir. 2 ay önce de kimyasal geçirdim. Doktora ne zaman gideyim korkuyorum
canım cok sevindim gözün aydın Allah tamamına erdirsin insallah degerin güzel canım.nisan annişi olcan sende.Allah herkese nasip etsin aminkızlar cook mutluyum. Kan testin elimdee.. degerim 47 adetbes gun var normal midir. Galiba bende anne olacagimm dua edin nr olur değerin yukselsin.. stres baş düşmanmis cok iyi anladım bu ay hic düşünmedim nerdeyse ve yumurtlama.döneminde bir iki ilişkiden baska yogun çalışma da olmadı. Insallah devamı gelsiin insallah. Allahim yıllarca bekleyenlere en kısa vakitte nasip etsin...
Tebrik ederim canım bende bebek bekliyorum. senden biraz daha öndeyim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahÇok tesekkur ederim kızlar guzel dileklerimizi için .. evet allah nasip ederse nisan sonu diyor nettrki hesaplamalar. Ama belli de olmas herhalde. Peki beni.bundan.so.ra nasil süreç bekliyor. Kalp atisi kese falan ne zaman görülüyor. Insallah sorunsuz geçer hepimizin. Allahim herkese de nasip etsin ins