hamile miyim kizlar bir bakin lutfen

cencen010

Allahima emanetsin gozumun nuru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
686
295
53
Kardeşlerim adetime 5 gun var. Ovulasyon c cizgisi kadar koyu cikti. Suphelendim idrar testi aldım. Nerdeyse c kadar koyu bir t çizgisi oldu. Ne dersiniz hamile miyimdir. 2 ay önce de kimyasal geçirdim. Doktora ne zaman gideyim korkuyorum

bu çok güzel..bence yarın kan tahilide yaptır. kandaki beta hcg değerini 2 günde bir ölçtür eğer yükseliyorsa bebişin seninledir...bizimde dualarımız seninle

CANIM HAMİLESİN HAYIRLISI OLSUN BENDE İLK OVULASYON TESTİYLE ÖGRENDİM T CİZGİSİ C DEN KOYU CIKTI VE İDRAR TESTİ YAPTIM ODA POZİTİF CIKTI HAMİŞSİN CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN AYRICA KİMYASAL GEBELİKTEN SONRA HAMİLE KALMAK KOLAY OLYOMUS VE DOKTORLAR KORUNMA DİYORMUS NETTE OKUMUSTUM GÖZÜN AYDIN CANIM MASALLAH

CANIM HAMİLESİN HAYIRLISI OLSUN BENDE İLK OVULASYON TESTİYLE ÖGRENDİM T CİZGİSİ C DEN KOYU CIKTI VE İDRAR TESTİ YAPTIM ODA POZİTİF CIKTI HAMİŞSİN CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN AYRICA KİMYASAL GEBELİKTEN SONRA HAMİLE KALMAK KOLAY OLYOMUS VE DOKTORLAR KORUNMA DİYORMUS NETTE OKUMUSTUM GÖZÜN AYDIN CANIM MASALLAH

Çoook teşekkür ederim umarim sağ selamet devam eder gebeligim.. aksam kan testine gideceğiz insallah.. allahim kimsenin kucaginu boş bırakmasın. Hamdolsun ... Benimask.pastan senjnde gebeligin hayirli olsun arkadaşım geçenlerde.gezinirken gördüm cevaplayamadim bir türlü . Guzel geçiyor mu inşaallah. Allahim sağlıkla versin kucagina

kızlar cook mutluyum. Kan testin elimdee.. degerim 47 adetbes gun var normal midir. Galiba bende anne olacagimm dua edin nr olur değerin yukselsin.. stres baş düşmanmis cok iyi anladım bu ay hic düşünmedim nerdeyse ve yumurtlama.döneminde bir iki ilişkiden baska yogun çalışma da olmadı. Insallah devamı gelsiin insallah. Allahim yıllarca bekleyenlere en kısa vakitte nasip etsin...

Reactions: 2k1
Değerin çok normal tebrikler canım inşallah bu kez kucağına alırsn hayırlısıyla

canım cok sevindim gözün aydın Allah tamamına erdirsin insallah degerin güzel canım.nisan annişi olcan sende.Allah herkese nasip etsin amin

Çok tesekkur ederim kızlar guzel dileklerimizi için .. evet allah nasip ederse nisan sonu diyor nettrki hesaplamalar. Ama belli de olmas herhalde. Peki beni.bundan.so.ra nasil süreç bekliyor. Kalp atisi kese falan ne zaman görülüyor. Insallah sorunsuz geçer hepimizin. Allahim herkese de nasip etsin ins

Tebrik ederim canım bende bebek bekliyorum. senden biraz daha öndeyim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

bende geç döllenme olduğunu söylemişti doktor. 1 hafta geriden geliyor demişti. ama şimdi öyle bir durum kalmadı.

Bu arada bu süreçte bilgisayar klasörü yerine topladıklarımı bloğumda paylaşıyorum. hafta hafta yaşadıklarımı merak edersen tık tık http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr/

Cook tesekkur ederim sbnm. Biraz gozattim insallah detayli inceleuecegim. Arkadaslarim cok teşekkür ederim hepinize dilerim.rabbim.isteyenleri de cok.bekletmez...BENIM ASK PASTAM senin hamile olduguni gördüğümde geçen hftalarda o kadar cok sevindim ki. Cok çabaladigini görmüştum. Birde ilimizde de rahimde perde olunca umut olmuştun benim icin. Allah sağ sağlık kucağına versin arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…