Sevdazede canım benim bir sorum daha var ben 5 gün önce eşimin isteği üzerine kanda gebelik testi yaptım ama sonuç negatifti çok ilginç dimiOlmuş canım gördüm çizgiyi test pozitif yarın kan vermeye git bence hcgne baktır bu teste göre hamissin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdazede canım benim bir sorum daha var ben 5 gün önce eşimin isteği üzerine kanda gebelik testi yaptım ama sonuç negatifti çok ilginç dimiOlmuş canım gördüm çizgiyi test pozitif yarın kan vermeye git bence hcgne baktır bu teste göre hamissin![]()
Geç döllenme durumu olabilir eğer testin varsa sabah tekrarla yine çift çizgi görürsen doğru doktora :)Sevdazede canım benim bir sorum daha var ben 5 gün önce eşimin isteği üzerine kanda gebelik testi yaptım ama sonuç negatifti çok ilginç dimi
Kan sonucun kaç çıkmıştı ?Sevdazede canım benim bir sorum daha var ben 5 gün önce eşimin isteği üzerine kanda gebelik testi yaptım ama sonuç negatifti çok ilginç dimi
0.1 did canım negatifKan sonucun kaç çıkmıştı ?
Allah Allah sen o zaman idrar testini tekrarla yine canım0.1 did canım negatif
Sabah denerim canım haber veririmAllah Allah sen o zaman idrar testini tekrarla yine canım
Kesin ver ama meraktan çatlarımSabah denerim canım haber veririm
Canım dayanamadım tekrar yaptım ama malesef tek çizgi çıktı bu seferKesin ver ama meraktan çatlarım![]()
Herseyin hayırlısı biraz daha bekle bakalım canım eğer adetin Biraz daha geçirirse doktora gitmelisin bebek olsada olmasadaCanım dayanamadım tekrar yaptım ama malesef tek çizgi çıktı bu sefer
Canım sonuçta varsa var yoksa yok Allahtan gelen bişey degistiremeyiz ama günüm geçti diyorsun yarın sabah ilk idrarinla yap testi kesin sonuç alırsın insallah
Canim esim dayanamadi gittik kan testi yaptirdir 670 cikti sonucum galiba hamileyimOlur heralde ama ilk idrar daha garanti ya ondan dedim ama yakınında varsa eczane alacaksan iki tane al
Ayyyyyy hamilesiiiiiiiinnnn Canimmmm tebriklerCanim esim dayanamadi gittik kan testi yaptirdir 670 cikti sonucum galiba hamileyim
Ayyyyyy hamilesiiiiiiiinnnn Canimmmm tebriklerof ya ben bile mutlu oldum sizi düşünemiyorum değerinde çok güzel maşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Amin canım inşallah aynen değerin çok güzel bişeycik olmaz Allahın izniyle merak etme dua et hepCok korktum gene kimyasal olcak diye ama deger beklediimizden yuksek cikti insllah bi sorun cikmaz da hayirlisiyla sagli sihatli buyur minnakim mitluluktan sarilip agladik sadece cok gusel bi duyguymus rabbim sanada tez zaman da nasip etsin insallah canim
Canim bunda ben bişey göremedim gibi ama iyice bakinca gormek istedigimden midir nedir hayalet bi cizgi var gibi valla anlamadım sen baktığında bişey
Bende göremedim 2 gün geçti günüm Bikaç gün daha bekleyip tekrarlasam mı
Hayalet bişey var gibi ama testin çizgisimi anlayamadım aynen canım tekrarlarsin testini ama inşallah vardır inşallah hamissindir :)Bende göremedim Bikaç gün daha bekleyip tekrarlasam mı iki gün geçti daha günüm