Hamile miyim kizlar ?

betser00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
72
11
88
Denizli
Kizlar bat 5 gün var ovulasyon testi yaptim sonuç boyle cikti.tahmini dollenmeden 8 gün gecti.cok iyi degerlendirdik zamanlarida.gebelik testinde negatif cikiyor.bi fikir verebir misiniz ? Resmi yukluyorum bat 5 gun kala ovu testi sonucu

Eklentiler

• IMG-20170717-WA0006.webp
    IMG-20170717-WA0006.webp
    2 KB · Görüntüleme: 158
canım testi kullanmadım bir fikrim yok yorumlayamam ama
gebelik testi için idrar da çıkmayabilir henüz
gebe olsan bile beş gün kala çıkmayabilir idrarda

Uzulme canm benm rabbm sana ins nasip etmistir k.bkma idrar testi gbi gördm . Ben de ilk hamileligimi cokkk istedm 9 ay dyince anca oldu. Pkoluyum cnku ilac kullanmistim. Hamilelik lesinlikle dsunmuyordm pkolu oldgm halde dogal yoldan hamile kalmisim dün idrar testyle ogrendm bersey nasip kismet rabbm nasip ederse bir sekilde verir bicc kafana takma ama ins hamilesindr

Uzulme canm benm rabbm sana ins nasip etmistir k.bkma idrar testi gbi gördm . Ben de ilk hamileligimi cokkk istedm 9 ay dyince anca oldu. Pkoluyum cnku ilac kullanmistim. Hamilelik lesinlikle dsunmuyordm pkolu oldgm halde dogal yoldan hamile kalmisim dün idrar testyle ogrendm bersey nasip kismet rabbm nasip ederse bir sekilde verir bicc kafana takma ama ins hamilesindr
Teşekkür ederim canim tebrik ederim seni de Allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin.Evet bekleyeceğim bakalim hayirlisi olsun insallah.haber veririm belki burdan olumlu sonucu :)

Normalde adete 5 gün kala silikleşmesi lazım yani yeniden yumurtlayamazsın ki adete 5 gün var. . Hamile olabilirsin. Bir arkadaşımız bu şekilde hamile olduğunu öğrendi. Gebelik testi negatifken ovulasyon testi koyu çizgiydi.

Ay hadi insallah canim bekliyorum bakalim
Ovulasyon testiyle çift cıkması oluyor canım yumurtlama gününden sonra benim kaç kere oldu ama malesef o yüzden ümitlenme idrar testi kesin sonuc oluyormus bende 1 senedir bebiş istiyorum olmuyor cok üzülüyorum o yüZden söyledim kızma lütfen

Adetimin bugün 3. Gun olmasi gerekiyordu hala gelmedi kizlar bekliyorum gelecek mi diye sabah 1 2 damla kahverengi geldi daha da yok.içimde güçlü bir his var ya beni yanıltıyor ya da hamileyim bilmiyorum test yapmiyorum daha bugünde gecsin.çünkü yilda 1 2kere 3 gün geciktiği oluyordu.

Adetimin bugün 3. Gun olmasi gerekiyordu hala gelmedi kizlar bekliyorum gelecek mi diye sabah 1 2 damla kahverengi geldi daha da yok.içimde güçlü bir his var ya beni yanıltıyor ya da hamileyim bilmiyorum test yapmiyorum daha bugünde gecsin.çünkü yilda 1 2kere 3 gün geciktiği oluyordu.
Al benden de o kadar aynı durumdayım şuan yalnız benden cok az akıntı gelio normal günlük akıntı gibi korkumdan test yapmıyorum öyle saf saf bekliyorum max.1 hafta gecikti yılda 2 kez normalde 29. Gün oluyordum hep

Sen naptın cnm belli oldu mu?

Back
X