Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten mi canim sevinebilir miyim cok heyecanliyimEvet canm tebrklerr
Bu idrar testi değil mi ?Gercekten mi canim sevinebilir miyim cok heyecanliyim
Hayır ovulasyon testi![]()
Teşekkür ederim canim tebrik ederim seni de Allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin.Evet bekleyeceğim bakalim hayirlisi olsun insallah.haber veririm belki burdan olumlu sonucu :)Uzulme canm benm rabbm sana ins nasip etmistir k.bkma idrar testi gbi gördm . Ben de ilk hamileligimi cokkk istedm 9 ay dyince anca oldu. Pkoluyum cnku ilac kullanmistim. Hamilelik lesinlikle dsunmuyordm pkolu oldgm halde dogal yoldan hamile kalmisim dün idrar testyle ogrendm bersey nasip kismet rabbm nasip ederse bir sekilde verir bicc kafana takma ama ins hamilesindr
Ins canm benm hayirli evlatlar nasip etsndualarm seninle :)Teşekkür ederim canim tebrik ederim seni de Allah sağ salim kucagina almayi nasip etsin.Evet bekleyeceğim bakalim hayirlisi olsun insallah.haber veririm belki burdan olumlu sonucu :)
Ay hadi insallah canim bekliyorum bakalimNormalde adete 5 gün kala silikleşmesi lazım yani yeniden yumurtlayamazsın ki adete 5 gün var. . Hamile olabilirsin. Bir arkadaşımız bu şekilde hamile olduğunu öğrendi. Gebelik testi negatifken ovulasyon testi koyu çizgiydi.
Ovulasyon testiyle çift cıkması oluyor canım yumurtlama gününden sonra benim kaç kere oldu ama malesef o yüzden ümitlenme idrar testi kesin sonuc oluyormus bende 1 senedir bebiş istiyorum olmuyor cok üzülüyorum o yüZden söyledim kızma lütfenAy hadi insallah canim bekliyorum bakalim
Al benden de o kadar aynı durumdayım şuan yalnız benden cok az akıntı gelio normal günlük akıntı gibi korkumdan test yapmıyorum öyle saf saf bekliyorum max.1 hafta gecikti yılda 2 kez normalde 29. Gün oluyordum hepAdetimin bugün 3. Gun olmasi gerekiyordu hala gelmedi kizlar bekliyorum gelecek mi diye sabah 1 2 damla kahverengi geldi daha da yok.içimde güçlü bir his var ya beni yanıltıyor ya da hamileyim bilmiyorum test yapmiyorum daha bugünde gecsin.çünkü yilda 1 2kere 3 gün geciktiği oluyordu.
Test yapmadım ama dün geldi cnmCanım sonuç ne test yaptırdın mi?
Sen naptın cnm belli oldu mu?Adetimin bugün 3. Gun olmasi gerekiyordu hala gelmedi kizlar bekliyorum gelecek mi diye sabah 1 2 damla kahverengi geldi daha da yok.içimde güçlü bir his var ya beni yanıltıyor ya da hamileyim bilmiyorum test yapmiyorum daha bugünde gecsin.çünkü yilda 1 2kere 3 gün geciktiği oluyordu.
Benim adetime 11 gün var daha inşallah gelmez de güzel haberi alırımTest yapmadım ama dün geldi cnmbenimki mucize olur zaten suan tedaviye yeni başlıyoruz sen naptın cnm