- 27 Şubat 2023
- 17
- 10
- 6
- 26
- Konu Sahibi sanemssave
-
Var gibi gozukuyor adetin gecikdimierken gebelik testim bugun boyle cikti sizce hamile miyim ???
hamilesin tabikiii Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bana inşallaherken gebelik testim bugun boyle cikti sizce hamile miyim ???
belirtilerini nelerdi canımerken gebelik testim bugun boyle cikti sizce hamile miyim ???
Ay kiz hayirli olsun ya darisi benimde basima dua et lutfen yarn kan ver hemen cikarerken gebelik testim bugun boyle cikti sizce hamile miyim ???
Evet bende merak ettmbelirtilerini nelerdi canım
adetime 2-3 gun var aslinda ama mide bulantim koku hassasiyetim olustu dayanamadim test yaptimVar gibi gozukuyor adetin gecikdimi
insallah canim benim dualarim seninleAy kiz hayirli olsun ya darisi benimde basima dua et lutfen yarn kan ver hemen cikar
koku hassasiyetim olustu en sevdigim yemeklerin kokusu bile bana agir geliyor bide bu ikinci hamileligim bi oncekinde 8 haftalikken dusuk yaptim biraz tecrubeliyim onda cizgiler tam kirmiziydi 5 haftalikken ogrenmistimbelirtilerini nelerdi canım
amin canim cok tesekkurler darisi anne olmak isteyen herkesin basina insallahhamilesin tabikiii Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bana inşallah
Cok saol allah saglikla kucagina almak nasip etsin icime kiz olarak dogdu suan bilmedim bi sekilde hayirlisyla saglikla dogsuninsallah canim benim dualarim seninle
hadi bakalim saglikli olsun da insallahCok saol allah saglikla kucagina almak nasip etsin icime kiz olarak dogdu suan bilmedim bi sekilde hayirlisyla saglikla dogsun
Afedersin ama akintinda degisiklik varmiydierken gebelik testim bugun boyle cikti sizce hamile miyim ???
evet akintim artti bide surekli idrara cikma istegi olusuyor yavas yavas. onceki hamileligimde goguslerim cok cok agriyordu simdilik o sorun yokAfedersin ama akintinda degisiklik varmiydi
evet akintim artti bide surekli idrara cikma istegi olusuyor yavas yavas. onceki hamileligimde goguslerim cok cok agriyordu simdilik o sorun yo
Canim yarin kan ver bizimlede paylas olurmuevet akintim artti bide surekli idrara cikma istegi olusuyor yavas yavas. onceki hamileligimde goguslerim cok cok agriyordu simdilik o sorun yok
olur canim tabi paylasirimCanim yarin kan ver bizimlede paylas olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?