- 15 Ocak 2023
- 2.766
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi Hanimefendi97
Bebiş burdayım demiş Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar 27 geldiiiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebiş burdayım demiş Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar 27 geldiiiii![]()
Acildeki doktor kimyasal olabilir düşük değer dedi ama daha adet günüm bugün bnce normal bu değerKızzz hamilesin işte hayırlı olsun
Aminnnnnn kuzumBebiş burdayım demiş Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bana da dua et nolur adetime yarın 3 gün kalıyor testim böyle ama kaset testte çıkmadı eğer yarın sabah yine çizgi çıkarsa kan vericem inşallah vardırAminnnnnn kuzum
Adetine daha çok var ondan cok silik sanki var gibi bncede kasette geç çıkıyor diye biliyorum dayanabilirsen adet olcagin gune kadar dayanBana da dua et nolur adetime yarın 3 gün kalıyor testim böyle ama kaset testte çıkmadı eğer yarın sabah yine çizgi çıkarsa kan vericem inşallah vardır
Çok normal bir değer bu hemşirenin dediğine aldırış etme Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizede dua etAcildeki doktor kimyasal olabilir düşük değer dedi ama daha adet günüm bugün bnce normal bu değer
2 günde 1 test koyulaşmasına bak canım, ya da 2ye katlanacak mı beta birkaç kez kan ver. İnşallah gebesindir sağlıklı bir şekilde, hayırlı olsunKizlar 27 geldiiiii![]()
Ya bir test daha al ya da kan ver böyle hatalı test başıma geldi. Umarım vardır bebiş, gönlünüzce olsun sağlıkla gelsinKizlar gebemiyim sizce silik cizgi var nolur bakin
Degerim 500lerdeydi kaset tesst yaptim hatira diye cikmamisti .Bana da dua et nolur adetime yarın 3 gün kalıyor testim böyle ama kaset testte çıkmadı eğer yarın sabah yine çizgi çıkarsa kan vericem inşallah vardır
Canim onemli olan degerinin gun aşırı 2 katina çıkmasıAcildeki doktor kimyasal olabilir düşük değer dedi ama daha adet günüm bugün bnce normal bu değer
İnşallah ya göğüs ağrım var bu ay ilk defa başka bir belirtim yok normalde hiç göğüs ağrım olmaz ama aynı zamanda sivilce de çıktı bilemiyorum yarın sabah tekrar edicemDegerim 500lerdeydi kaset tesst yaptim hatira diye cikmamisti .
Bize de haber ver sonucunu :)İnşallah ya göğüs ağrım var bu ay ilk defa başka bir belirtim yok normalde hiç göğüs ağrım olmaz ama aynı zamanda sivilce de çıktı bilemiyorum yarın sabah tekrar edicem
Acildeki doktor kimyasal olabilir düşük değer dedi ama daha adet günüm bugün bnce normal bu değer
İnşallah canım kan verirsem yazarimBize de haber ver sonucunu :)