Hamile miyim? Korkuyorum

karbeyaziii28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2023
13
2
1
30
lütfen yargılayacaklar baştan yorum yapmasın, çok sevinirim. erkek arkadaşımla bir birlikteliğimiz oldu ve emin olmadığım için ella hapını kullandım. ama o sıralar grip olduğum ve midem ağrıdığı için aferin de içtim nexium da. soğuk bir yerde çalıştığım için çok fazla üşüme de oluyordu. 18 mart adetimin son günüydü ama ben hâlâ regl olmadım. hiçbir belirti de yok ne yerleşme kanaması ne de başka bir şey. hamile kalmak istemiyorum çünkü evli değilim ve cocugu aldırmak zorunda kalırım. korkumdan hamilelik testi de yapamadım, tarlusal aldim onu kullanıyordum. lütfen içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin bana :(

lütfen yargılayacaklar baştan yorum yapmasın, çok sevinirim. erkek arkadaşımla bir birlikteliğimiz oldu ve emin olmadığım için ella hapını kullandım. ama o sıralar grip olduğum ve midem ağrıdığı için aferin de içtim nexium da. soğuk bir yerde çalıştığım için çok fazla üşüme de oluyordu. 18 mart adetimin son günüydü ama ben hâlâ regl olmadım. hiçbir belirti de yok ne yerleşme kanaması ne de başka bir şey. hamile kalmak istemiyorum çünkü evli değilim ve cocugu aldırmak zorunda kalırım. korkumdan hamilelik testi de yapamadım, tarlusal aldim onu kullanıyordum. lütfen içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin bana :KK43:
18 mart derken daha bir hafta oldu? Muhtemelen 18 subat diyorsunuz. Ella geciktirme yapmis olabilir.
Yargilamak icin yazmiyorum yetiskin insanlarin yaptigi seks beni hic alakadar etmez ama hamile kalmaktan bu kadar endiseleniyorsaniz 2-3 yontemle korunun. Kurtajin yaratacagi fiziksel ve ruhsal tahribat 5dklik zevkinizden cok daha fazla olacaktir.

Ella kullandıysan bişi olmaz ve korundunuz mu o da önemli bide için rahatlasin test yap ayrıca Ella iki üç daha fazla geciktiriir korkma bişi olmamistir

18 mart derken daha bir hafta oldu? Muhtemelen 18 subat diyorsunuz. Ella geciktirme yapmis olabilir.
Yargilamak icin yazmiyorum yetiskin insanlarin yaptigi seks beni hic alakadar etmez ama hamile kalmaktan bu kadar endiseleniyorsaniz 2-3 yontemle korunun. Kurtajin yaratacagi fiziksel ve ruhsal tahribat 5dklik zevkinizden cok daha fazla olacaktir.
haklısınız tabi ki, yanlış yazmışım evet 18 şubat olacaktı. ella geciktirme yapmış olabilir mi? daha önce de kullanmistim fakat böyle bir şey yaşamamıştım, gecen sene nisan ya da mayıs aylarında. test yapmaya da çok korkuyorum :(

korunduk evet ama ella da kullandım. bugün 5 gün günüm geçti napıcam bilmiyorum:KK43:
Bizde korunduk 13 Mart'ta ilişkim oldu ama hala regl olamadım evli de değilim bide 🤦 beş gün gecikti tam rest yaptım negatif çıktı ama bugün yine yapcam adet söktürücü icicem akşam ama sen korkma bişi yoktur korunduyzan ve Ella icmissin içini rahat tut hiç bir sıkıntı yoktur kafandan çıkar hamile miyim diye daha rahat adet olursun

Bizde korunduk 13 Mart'ta ilişkim oldu ama hala regl olamadım evli de değilim bide 🤦 beş gün gecikti tam rest yaptım negatif çıktı ama bugün yine yapcam adet söktürücü icicem akşam ama sen korkma bişi yoktur korunduyzan ve Ella icmissin içini rahat tut hiç bir sıkıntı yoktur kafandan çıkar hamile miyim diye daha rahat adet olursun
valla kafayı yicem bu ara her şey o kadar üst üste geldi ki. aklımdan hiç çıkmıyor günde 10 kere tuvalete gidiyorum oldum mu diye bakmak için. ben de evli değilim, benim de 5 günlük gecikmem var şu anda. adet söktürücü de içiyorum ama bir etkisini göremedim. insallah ikimiz de en kısa sürede regl oluruz içimiz rahatlar ya :(

valla kafayı yicem bu ara her şey o kadar üst üste geldi ki. aklımdan hiç çıkmıyor günde 10 kere tuvalete gidiyorum oldum mu diye bakmak için. ben de evli değilim, benim de 5 günlük gecikmem var şu anda. adet söktürücü de içiyorum ama bir etkisini göremedim. insallah ikimiz de en kısa sürede regl oluruz içimiz rahatlar ya :KK43:
Valla bende öyleyim öğrenciyim bide sevgilimle ciddiyiİzde ama ne kadar korunsakra evli olmadığımiz için illa stres oluyoruz ama sen adet olursun kesin Ella almişsin çünkü Ella geciktiriir test de yapabilirsin ben yaptım korka korka
Eğer adet olursam yazarım sana sende strese sokma kendini elbet olursun 😘💞

Valla bende öyleyim öğrenciyim bide sevgilimle ciddiyiİzde ama ne kadar korunsakra evli olmadığımiz için illa stres oluyoruz ama sen adet olursun kesin Ella almişsin çünkü Ella geciktiriir test de yapabilirsin ben yaptım korka korka
Eğer adet olursam yazarım sana sende strese sokma kendini elbet olursun 😘💞
umarim oluruz birlikte, olursam ben de yazarım:(( tesekkurler destegin icin

umarim oluruz birlikte, olursam ben de yazarım:KK43:( tesekkurler destegin icin
Ne demek rica ederim üzme kendini bende kafayı yicem beş gündür korunduk bişi olmadı biliyorum ama neden böyle geciktim diye düşünüyorum Ella da kullanmadım test de yaptım üç gün önce negatif çıktı artık yapmayı düşünmüyorum 😂😂😂 gözüm korktu hahaha

Ne demek rica ederim üzme kendini bende kafayı yicem beş gündür korunduk bişi olmadı biliyorum ama neden böyle geciktim diye düşünüyorum Ella da kullanmadım test de yaptım üç gün önce negatif çıktı artık yapmayı düşünmüyorum 😂😂😂 gözüm korktu hahaha
hahhahahha ya uzun bir aradan sonra olmustu benim ilişkim ve bu gibi durumlarda adet gecikmesi normal diye okudum bir yerde senin durumun da aynı mı bilmiyorum ama eğer uzun zaman sonra ilişki olduysa normal olabilir.

hahhahahha ya uzun bir aradan sonra olmustu benim ilişkim ve bu gibi durumlarda adet gecikmesi normal diye okudum bir yerde senin durumun da aynı mı bilmiyorum ama eğer uzun zaman sonra ilişki olduysa normal olabilir.
Bizim düzenli oluyodu ayda bir iki kere flnn hiç böyle olmamıştım büyük ihtimalle mevsim değişikliklerindn oldu test de yaptım negatif çıktı bugün adet söktürücü icicem inşallah olurum sende bir haftaya olursun canım Ella baya geciktiriir bu arada bir ay bile bulabilir ama kesin sonuc verir Ella arkadaşım da içine boşalmıştı Sevgilisi Ella içti şuan iyiler yani 😂😂😂 sıkma canını 😘

Bizim düzenli oluyodu ayda bir iki kere flnn hiç böyle olmamıştım büyük ihtimalle mevsim değişikliklerindn oldu test de yaptım negatif çıktı bugün adet söktürücü icicem inşallah olurum sende bir haftaya olursun canım Ella baya geciktiriir bu arada bir ay bile bulabilir ama kesin sonuc verir Ella arkadaşım da içine boşalmıştı Sevgilisi Ella içti şuan iyiler yani 😂😂😂 sıkma canını 😘
tesekkur ederim bebisss <3

Testi mutlaka yap. Korksanda için rahatlar. Ella kullandığın için olduğunu düşünmüyorum. Kesinleştirip kafandan atarsın.

ella adet geciktirir diye çok yerde okudum, hamile olma ihtimalim var mı yani? su an daha çok endişelendim:KK43:
Geciktirir tabiki. O güçlü bir hormon. Ama regl olana kadar stres yapacaksın oda etkiler. Sen korksanda olduysa oldu, olmadıysa olmadı. Testi bence yap olmadığını gör. Kafam rahatlasın anlamında söyledim.

haklısınız tabi ki, yanlış yazmışım evet 18 şubat olacaktı. ella geciktirme yapmış olabilir mi? daha önce de kullanmistim fakat böyle bir şey yaşamamıştım, gecen sene nisan ya da mayıs aylarında. test yapmaya da çok korkuyorum :KK43:

Neden sürekli ella kullanıyorsunuz ella bir korunma yöntemi değil. Hormonlarınızın canına okur. Ondan adet olamıyorsunuz. Test yapın rahatlayın.

surekli kullanmadım daha önce de kullandigimi söyledim. bunun surekli olduğunu nerden çıkardınız ki?

2 kere kullandığınız için öyle dedim zaten. Ne kadarlık bir sürede iki kere kullandınız. Yani öncekini ne zaman kullanmıştınız.
Ella bayağı öcü bir ilaç bence. Çok gerekli hallerde kullanılmalıdır. Ondan sonra böyle adet olamazsınız.
Lütfen düzgün yöntemlerle korunun.

Back
X