Hamile Miyim Lütfen Bir Bakın

silaaltunn06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
8
0
1
29
Merhabalar.. Buraya yazmaktan bile utanıyorum fakat başka yapacak birşeyim yok bu hamile miyim stresi beni mahvediyor çok kötüyüm.. 20 yaşındayım ve erkek arkadaşım ile sürtünerek ilişkiye girdik.. Bende iç çamaşırlar giyinik, erkek arkadaşım iç çamaşırsızdı boşalma vs olmadı yani dışarıya oldu.. Hastalığım 1-2 gün gecikti ve akıntılarım var ama aynı su gibi akıntılar geliyor.. Lütfen yardım edin hamile miyim?

Stresten gecikmiştir. Korkma değilsindir. O kadar kolay değil gebe kalmak :)

Kesinlikle hamile degilsin korkma canim. Tamamen stresten butun bu yasadiklarin. Cok kafana takma

merhaba
21 Aralık ta adetim bitti. 26 Aralık gece arkadaşımla sürtünmeyle ilişki yaşadık. Ondan zevk suyu ile karışık sperm geldi. İçime girdi mi girmedi mı emin değilim. Zaten hemen sildik yıkadık. 3 saat içinde de Ella ertesi gün hapı attım. Sizce risk nedir?

Yani olsa bile çooook düşük bir ihtimal... önceki adet tarihin neydi ? Ve kaç günden bir adet oluyorsun? Sevişme hangi tarihte oldu ? Yumurtlama günün mü onu hesaplayalım

Ertesi gün hapı almışsın. Bence sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…