- Emoji Skoru
- 414
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Esmasevgi7777
-
İkinci çizgi test penceresinin dışında görünüyor. Bence yarın tekrar deneyin.Herkese merhaba kızlar adetime 2 gün var bugün dayanamayıp test yaptım fakat anlayamadım kapağı açınca uzaktan 2. çizgi görünüyor ama kapalıyken tek çizgi görünüyor testte mi sorun var hep aynı markayı kullanıyorum daha önce böyle bir şey olmamıştı. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum :)
evet sanırım test dışında yani çerçeve dahilinde değil, acaba pozitif mi negatif mi bilemedim sizceİkinci çizgi test penceresinin dışında görünüyor. Bence yarın tekrar deneyin.
Hangi marka test bu ?
Merhaba freely marka adetime 2 gün var fakat ikinci çizgi çerçevenin dışında çıktı anlayamadım kafam çok karıştıHangi marka test bu ?
Sizce testten dolayı mı gebelik pozitif mi görünüyor yoksa test geçersiz miSabah ilk idrar ile erken gebelik testinde deneyin. Ben 5 gün kala öyle öğrenmiştim.
Ben göremedim, test bozuk ta olabilir, kuruma çizgisi de olabilir. Sabah tekrarlayın bence.Sizce testten dolayı mı gebelik pozitif mi görünüyor yoksa test geçersiz mi
Bence bunu bozuk test olarak değerlendirin. Boşuna umutlanip sonra hüsran olunca insan psikolojik olarak çok yıpranıyor.evet sanırım test dışında yani çerçeve dahilinde değil, acaba pozitif mi negatif mi bilemedim sizce
Hemen 1. Çizginin peşinden 2.çizgi de oluştu fakat çerçeveye dahil değil kafam iyice karıştı mecbur sabah tekrar deneyeyim o zamanBen göremedim, test bozuk ta olabilir, kuruma çizgisi de olabilir. Sabah tekrarlayın bence.
DoğruBence bunu bozuk test olarak değerlendirin. Boşuna umutlanip sonra hüsran olunca insan psikolojik olarak çok yıpranıyor.
Test bozuk. Sabah ilk idrarla yenileyin. İlk 10 dk yi baz alinHemen 1. Çizginin peşinden 2.çizgi de oluştu fakat çerçeveye dahil değil kafam iyice karıştı mecbur sabah tekrar deneyeyim o zaman