malesef adetiniz de gecmis olsa kanda cikardiMerhabalar. Ben önceden beta testi yaptırdım 0.0 çıktı. Adetim 3 gün geçti 0.100 çıktı. Geç döllenme olabilir mi? Hamilelik belirtileri var kasık ağrısı, mide bulantısı, uyku ama değer düşük çıktı benim gibi olan var mı? Lütfen yardım edin
O zaman psikolojik olarak hissediyorum belirtilerimalesef adetiniz de gecmis olsa kanda cikardi
Kafaniza takmayin. Valla öylendaha kötü. Belirtileri hic dikkste almayin hayal kirikligina ugruyorsunuz sonraO zaman psikolojik olarak hissediyorum belirtileriher seferinde olumsuz
0.100 bildigim kadarıyla negatif sadece 100 olsaydı gebelik olurdu.Bence insanı umut yıkıyor biraz daha sabredin hakkinizda hayirlisiMerhabalar. Ben önceden beta testi yaptırdım 0.0 çıktı. Adetim 3 gün geçti 0.100 çıktı. Geç döllenme olabilir mi? Hamilelik belirtileri var kasık ağrısı, mide bulantısı, uyku ama değer düşük çıktı benim gibi olan var mı? Lütfen yardım edin
Hayırlısı0.100 bildigim kadarıyla negatif sadece 100 olsaydı gebelik olurdu.Bence insanı umut yıkıyor biraz daha sabredin hakkinizda hayirlisi
Üzülmeyin inanki zamanı var demekkiHayırlısı
Her seferinde hayal kırıklığı. Hayal kırıklığıKafaniza takmayin. Valla öylendaha kötü. Belirtileri hic dikkste almayin hayal kirikligina ugruyorsunuz sonra
Her seferinde hayal kırıklığı. Hayal kırıklığı
Çok istiyoruz diye olmuyor zateninanin sizi o kadar iyi anliyorum ki anlatamam
Rabbim bizimde biran önce kucağımızı doldursun inşallahAyndn öyle.
Burda birinde rast geldim adeti 2 hafta geçmiş kız kan testi yapmış gebelik testi yapmış ne negatif adeti 1 ay geçiyor sonra gebelik testi yapio pozitifMerhabalar. Ben önceden beta testi yaptırdım 0.0 çıktı. Adetim 3 gün geçti 0.100 çıktı. Geç döllenme olabilir mi? Hamilelik belirtileri var kasık ağrısı, mide bulantısı, uyku ama değer düşük çıktı benim gibi olan var mı? Lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?