Hamile miyim????? Lütfen yardım

Pelinsu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
81
29
38
30
Merhabalar. Ben önceden beta testi yaptırdım 0.0 çıktı. Adetim 3 gün geçti 0.100 çıktı. Geç döllenme olabilir mi? Hamilelik belirtileri var kasık ağrısı, mide bulantısı, uyku ama değer düşük çıktı benim gibi olan var mı? Lütfen yardım edin 😔😔

Merhabalar. Ben önceden beta testi yaptırdım 0.0 çıktı. Adetim 3 gün geçti 0.100 çıktı. Geç döllenme olabilir mi? Hamilelik belirtileri var kasık ağrısı, mide bulantısı, uyku ama değer düşük çıktı benim gibi olan var mı? Lütfen yardım edin 😔😔
malesef adetiniz de gecmis olsa kanda cikardi😔

0.100 bildigim kadarıyla negatif sadece 100 olsaydı gebelik olurdu.Bence insanı umut yıkıyor biraz daha sabredin hakkinizda hayirlisi

Geç döllenme olmuş olabilir canım seni umutlandirmak istemem ama bir hafta sonra test alıp yap durumun varsa iki güne bir yap

Burda birinde rast geldim adeti 2 hafta geçmiş kız kan testi yapmış gebelik testi yapmış ne negatif adeti 1 ay geçiyor sonra gebelik testi yapio pozitif

3 gün gecikme ile 0.100 bana çok düşük geldi. Bence kendinizi hamileliğe odakladığınız için belirtiler ve adet gecikmesi psikolojik oluyor. Düşünmemeye çalışın, kendinizi hamileliğe adapte etmemeye çalışın. İnanın o zaman daha rahat edeceksiniz. İnşallah tez vakitte her isteyen gebelik haberini alır.

Benim ablamın gebe olduğu 2 ay sonra çıktı piyasaya 😂 kan testi yaptırdı çıkmadı Doktor tarlusal verdi içmesi bu bana dokunuyor dedi. Ve biraz daha bekleyip başka Dr gitti Gebe olduğunu öğrendi acele etme sabırla bekle bence

Back
X