Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef adetiniz de gecmis olsa kanda cikardiMerhabalar. Ben önceden beta testi yaptırdım 0.0 çıktı. Adetim 3 gün geçti 0.100 çıktı. Geç döllenme olabilir mi? Hamilelik belirtileri var kasık ağrısı, mide bulantısı, uyku ama değer düşük çıktı benim gibi olan var mı? Lütfen yardım edin![]()
O zaman psikolojik olarak hissediyorum belirtilerimalesef adetiniz de gecmis olsa kanda cikardi![]()
Kafaniza takmayin. Valla öylendaha kötü. Belirtileri hic dikkste almayin hayal kirikligina ugruyorsunuz sonraO zaman psikolojik olarak hissediyorum belirtileriher seferinde olumsuz
![]()
0.100 bildigim kadarıyla negatif sadece 100 olsaydı gebelik olurdu.Bence insanı umut yıkıyor biraz daha sabredin hakkinizda hayirlisiMerhabalar. Ben önceden beta testi yaptırdım 0.0 çıktı. Adetim 3 gün geçti 0.100 çıktı. Geç döllenme olabilir mi? Hamilelik belirtileri var kasık ağrısı, mide bulantısı, uyku ama değer düşük çıktı benim gibi olan var mı? Lütfen yardım edin![]()
Hayırlısı0.100 bildigim kadarıyla negatif sadece 100 olsaydı gebelik olurdu.Bence insanı umut yıkıyor biraz daha sabredin hakkinizda hayirlisi
Üzülmeyin inanki zamanı var demekkiHayırlısı![]()
Her seferinde hayal kırıklığı. Hayal kırıklığıKafaniza takmayin. Valla öylendaha kötü. Belirtileri hic dikkste almayin hayal kirikligina ugruyorsunuz sonra
Her seferinde hayal kırıklığı. Hayal kırıklığı![]()
Çok istiyoruz diye olmuyor zateninanin sizi o kadar iyi anliyorum ki
anlatamam
Rabbim bizimde biran önce kucağımızı doldursun inşallahAyndn öyle.![]()
Burda birinde rast geldim adeti 2 hafta geçmiş kız kan testi yapmış gebelik testi yapmış ne negatif adeti 1 ay geçiyor sonra gebelik testi yapio pozitifMerhabalar. Ben önceden beta testi yaptırdım 0.0 çıktı. Adetim 3 gün geçti 0.100 çıktı. Geç döllenme olabilir mi? Hamilelik belirtileri var kasık ağrısı, mide bulantısı, uyku ama değer düşük çıktı benim gibi olan var mı? Lütfen yardım edin![]()