Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun hamilesiniz çizgi net görülüyorTesti yaptm 2. Dk da böyle oldu. Hamilelim var mı sizce iyice stres yaptım
Değeriniz kqçtı acaba. Bende 1-2 güne adet dönemim olmazsa kan vereyim diyorum hayal kırıklığı yaşamamak adınaBence de çizgi var gibi görünüyor, çok silik de olsa belli oluyor. Ben de 6 haftalık hamileyken test yaptığımda böyle çıkmıştı. Doktora gittiğimde 6 haftalık gebe olduğumu söylemişti.
Hatırlamıyorum 3 sene öncesi idi.Değeriniz kqçtı acaba. Bende 1-2 güne adet dönemim olmazsa kan vereyim diyorum hayal kırıklığı yaşamamak adına
Çok net hamilesiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnş kan verdim bakalm 3 testin 3 ü böle çıktı 1 başkası negatif çıktı emin olamıyorum artkÇok net hamilesiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Evet var.silik çıkınca da pozitif oluyor.zaten üstünde de yazıyor silik çıksa bile pozitif diye.
Var bence kan verinnn
Verdm sağlık ocağına bakalm yarın inş çıkar sonuç hayırlaVar bence kan verinnn![]()
Bence hamilesin ve cok Yeni aynı benim test sonucum gibi çıkmış
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı acabaaaVerdm sağlık ocağına bakalm yarın inş çıkar sonuç hayırla![]()
Yok ekstra bişey yapmadımBu ay farklı bir şey yaptınız mı acabaaa
Ayy inşallah yaBence hamilesin ve cok Yeni aynı benim test sonucum gibi çıkmış
Kaç aydır düşünüyordunuz canımYok ekstra bişey yapmadım