Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmazsan nerden bilicez 5 günde geçmiş hemArkadaşlar bnm adetim 5 gün geçiyor 2 haftadır adet olacakmisim gibi ağrılarım var sağ ve sol tarafimda ağrıyor test yapmaya korkuyorum hamile olmazsam üzülürüm 1 hafta daha beklicem
Korkuyorum eşim değilsindir diyor çünkü 3 kere geldi başıma tabi o zamanlar emziriyodum şimdi emzirmedigim için şüpheleniyorum ama adet olacakmisim gibi his varTest yapmazsan nerden bilicez 5 günde geçmiş hem
O yüzden korkuyorumKorkuyorum eşim değilsindir diyor çünkü 3 kere geldi başıma tabi o zamanlar emziriyodum şimdi emzirmedigim için şüpheleniyorum ama adet olacakmisim gibi his var
Her zaman aynı sonuç çıkıcak diye birşey yok hem korkunun ecele faydası yok değilmi yapın öğrenin gönlünüzce olur sonuç umarımKorkuyorum eşim değilsindir diyor çünkü 3 kere geldi başıma tabi o zamanlar emziriyodum şimdi emzirmedigim için şüpheleniyorum ama adet olacakmisim gibi his var
1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum tecrübesi olanlar yazsaydi keşkeHer zaman aynı sonuç çıkıcak diye birşey yok hem korkunun ecele faydası yok değilmi yapın öğrenin gönlünüzce olur sonuç umarım
Siz bilirsiniz1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum tecrübesi olanlar yazsaydi keşke
Benim de gebeliğimde adet olacakmışım gibi ağrı vardı. Hem de normalde 1 gün önceden başlardı. Gebelikte 1 hafta önce başladı. 1 haftalık gecikme de gecikme yani. Bence testiniz varsa hemen yapınArkadaşlar bnm adetim 5 gün geçiyor 2 haftadır adet olacakmisim gibi ağrılarım var sağ ve sol tarafimda ağrıyor test yapmaya korkuyorum hamile olmazsam üzülürüm 1 hafta daha beklicem
Bilmiyorum çekiniyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumBenim de gebeliğimde adet olacakmışım gibi ağrı vardı. Hem de normalde 1 gün önceden başlardı. Gebelikte 1 hafta önce başladı. 1 haftalık gecikme de gecikme yani. Bence testiniz varsa hemen yapın
Bı kızım var 1 buçuk yaşında bide oğlum olsun istiyorum rabbim nasip eder inşallahBenim de gebeliğimde adet olacakmışım gibi ağrı vardı. Hem de normalde 1 gün önceden başlardı. Gebelikte 1 hafta önce başladı. 1 haftalık gecikme de gecikme yani. Bence testiniz varsa hemen yapın
Valla ben o gebeliğimde kimyasal gebelikten ötürü kaybettim. Onun öncesinde defalarca gecikme ve defalarca kez negatif testler gördüm Ama hala en ufak şüphede Test yapıyorum. En fazla gelecek ayı bekleyeceksiniz. Yapacak bsey yokBilmiyorum çekiniyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Valla ben o gebeliğimde kimyasal gebelikten ötürü kaybettim. Onun öncesinde defalarca gecikme ve defalarca kez negatif testler gördüm Ama hala en ufak şüphede Test yapıyorum. En fazla gelecek ayı bekleyeceksiniz. Yapacak bsey yok
[/QUO
Haklısın canım senin çocuğun yok mu hiç
Hiç çocuğum yok benim. 2 senelik evliyiz. 1.5 senedir istiyoruz. Senin varmış kızın ne güzel. Allah bağışlasın. Olmazsa üzülme yani o kadar
Evet bnm ilk çocuğumda 10 gün geçtikten sonra öğrendim yoktur diyoduk zaten evlendigim gibi hamile kaldım hemen kalacağımı düşünmemiştimOlumsuz yorum yazmayı hiç sevmiyorum ama çok sık böyle başlık açılıyor. Anlayamadığım şey test yaptırmadan, bizim bilebileceğimizi nereden çıkarıyor oluşunuz.
Mesela bende hiç adet olacakmışım gibi ağrı olmamıştı, ama olan da olmuştur. Kişiden kişiye değişir belirtiler. Sadece belirti ile hamilelik anlaşılmaz ki.
Benimde oldum olucam diye agrilarim vardi hep .Test varsa yapın. Sonuçta öyle de böyle de sonucu ögreneceksiniz. Sonuçta çocuğunuz var hemde 1 buçuk yaşında daha. Neden korkuyorsunuz ki senelerce cocugu olmayan var onlar ne yapsın..
[/QU
Yapacağım yarın
Bence gebelik testi yap. Sonucunu burda paylaş kuzum inşallah hamilesindrArkadaşlar bnm adetim 5 gün geçiyor 2 haftadır adet olacakmisim gibi ağrılarım var sağ ve sol tarafimda ağrıyor test yapmaya korkuyorum hamile olmazsam üzülürüm 1 hafta daha beklicem