HAMİLE MİYİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yunus_45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
41
3
1
23
Merhaba lütfen yardım edin ben en son Mayısın 13 de adet oldum 25 mayısta evlendim. ilk gün yapmadık, balayına gittik balayında birkaç kez denedik ama ben kendimi çok kastığım için yapamadık eşim içime hiç boşalmadı. bir kaç kez denemeden sonra kanamam oldu kanamam bir kaç gün sürdü sonra kahverengiye döndü balayından mayısın 30 da döndük. bir kaç kez denemeden sonra zevk almaya başladım. eşim boşalacağı zaman prezervatifi takıp öle boşalıyordu ama hep çıplak ön sevişme yapıp bir kaç kez içime girdiği oldu ama hiç içime boşalmadı boşalacağı zaman hep prezervatif takıp öle yaptı şimdi benim adetim gecikti HAMİLE MİYİM ? adetim bekarken 38 güne kadar uzamıştı yani tam düzenli olmuyordum

Genelde adet tarihinden 15 gün sonra en doğurgan dönem olduğunu söylerler hamilelik için tam o döneme denk gelmiş gibi ama düğün telaşı stresten de adetin gecikmiş olabilir içini ferah tut bir test alıp bakmak en sağlıklısı

evet ama eşim hiç içime boşalmadı balayı benim yumurtlama dönemine denk geldi ama denedik olmadı kendimi kastığım içim eşim içime hiç giremedi baş gün denediğimizde kan geldi o da sanırım kızlık zarı bozuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…