Hamile miyim??????????lütfen yardımcı olun...

kelebek2756

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
13
0
36
Gaziantep
arkadasşlar mrblar..2.5 aylık evliyim bugün son adetimin 32ci günü cok az bir mide bulantısı var gecen ay baya bi ümitlendik fakat tam adetimin 31 günü adet oldum sizce hamilemiyim yardımcı olursanız sevinirim

canım teşekkür ederim. Ama geçen ay adetime 5 gün kala her gün test yaptım çıkmadı . Bu yüzden test yapmaktan korkuyorum:)) Kasıklarımda ağrı da var. Adet mi bilmiyorum..

2 saat önce idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm. :)) aynı dakika özel hastaneye gittim. Kan testinde BTHCG sonucum 980 :)) 3 haftalık hamileyim :)))

Çok teşekkkür ederim arkadaşlar. İnanın çok mutlu oldum. 2 ay önce adetimin 10. günü ile 16. günü her gün çalışma yaptık . Ama olmadı hem ben hem kocam çok üzüldü. Kendi kendimize dedik biz bu işi başaracağız. Adet günümüzün 11. günü ile 16. günü arasında gün aşırı çalışmaya başladık :)) Hamile kalmak için şansınızı artıran şeyler yaptık..
Eşiniz sizin üzerinizde olsun.Sakın eişiniz boşaldıktan sonra hemen kalkmayın. Eşiniz boşaldığı zaman hemen belinizin altına bir yaastık koysun.siz en az 30 dakika sırt üstü yatın. Ayaklarınzı yukarı kaldırın. Bu spermlerin vajina gitmesin, ve orda kalmasını kolaylaştırır. İnannın çok güzel bir duydu . Karınızıda bir canlı olması o canlının siz ve kocanıza ait olması hem sizin hem kocanız için çk farklı bir duygu.Sağlıcaka kalın.

Çok teşekkkür ederim arkadaşlar. İnanın çok mutlu oldum. 2 ay önce adetimin 10. günü ile 16. günü her gün çalışma yaptık . Ama olmadı hem ben hem kocam çok üzüldü. Kendi kendimize dedik biz bu işi başaracağız. Adet günümüzün 11. günü ile 16. günü arasında gün aşırı çalışmaya başladık :)) Hamile kalmak için şansınızı artıran şeyler yaptık..
Eşiniz sizin üzerinizde olsun.Sakın eişiniz boşaldıktan sonra hemen kalkmayın. Eşiniz boşaldığı zaman hemen belinizin altına bir yaastık koysun.siz en az 30 dakika sırt üstü yatın. Ayaklarınzı yukarı kaldırın. Bu spermlerin vajina gitmesin, ve orda kalmasını kolaylaştırır. İnannın çok güzel bir duydu . Karınızıda bir canlı olması o canlının siz ve kocanıza ait olması hem sizin hem kocanız için çk farklı bir duygu.Sağlıcaka kalın.

ALLAH analı babalı büyütsün kucağına sağlıkla almayı nasıp etsin :49:

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Allh herkese bu duyguları yaşatır inş ..

Back
X