Hamile miyim?? Lütfennn

dunyakavr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
15
10
8
29
İyi günler kızlar size birşey danışmam gerekiyor bnm sat 17 ekim bat 14 kasım eşimle 26 ekimden bu yana yumurtlama günlerini değerlendirerek 2 gün de bir korunmasız ilişki yasadık 2 gün önce dayanamayıp test yaptım negatif çıktı dünde kan verdim 24 çıktı yardımcı olur musunuz

İyi günler kızlar size birşey danışmam gerekiyor bnm sat 17 ekim bat 14 kasım eşimle 26 ekimden bu yana yumurtlama günlerini değerlendirerek 2 gün de bir korunmasız ilişki yasadık 2 gün önce dayanamayıp test yaptım negatif çıktı dünde kan verdim 24 çıktı yardımcı olur musunuz
hamilesin tebrikler ilk denemeniz mi maşallah

Teşekkür ederim ☺🙏 bu testlerde negatif cıkınca bian boşluga ugradım allah isteyen herkese nasip etsin

Beta hcg ilk kana daha sonrasında da idrara geçer. O yüzden idrar testiniz negatif çıkmış. Zaten değerden anlaşıldığı üzere kan testi ile çok başında yakalamışsınız. Hayırlı olsun, sağlıkla ilerler inşallah.

Belirtilerin varmiydi

İyi günler en son 31-5 Ekim'de adet oldum . Adetler pek düzenli değil beklenen adet tarihi 28-2 kasım. Hiç adet belirtisi de yok ara ara kasık ağrısı oluyor . 6 Kasım da erken gebelik testi yaptım negatif çıktı acada kanda pozitif olurmu hala hiç adet belirtim yok .

Back
X