Hamile miyim 😣

İlk olarak şunu diyeyim. 4 kere adet olmuşsun yani heleki sürtünme yoluyla bi gebelik herhalde mucize gibi bir şey olurdu boşalmasız. Sadece kendine takıntı haline getirdiğin için psikolojinin sana oynadığı bi oyun. Derin nefes al ve artik bunu düşünme. Emin ol düşündükçe kafanda kurarsın ve hayattan tat almazsın. Yani gebe olma ihtimalin yok
Bende adet oldum fakat yine de bir umuttur deyip test yaptırdım iki kere ikisi de negatif. İlişkiden sonra tam 7 hafta olacak yarın, fakat ara kanamalarım oluyor. Sizce tekrar yaptırmalı mıyım test, adet de oldum ama emin değilim belki geç döllenmedir? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Bende adet oldum fakat yine de bir umuttur deyip test yaptırdım iki kere ikisi de negatif. İlişkiden sonra tam 7 hafta olacak yarın, fakat ara kanamalarım oluyor. Sizce tekrar yaptırmalı mıyım test, adet de oldum ama emin değilim belki geç döllenmedir? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Adet olmuşsunuz aslında bence gebe değilsiniz ama içiniz rahst değilse bir kez daha yapın negatifi gördükten sonra da artık bu konu hakkında bence düşünmeyin. Düşündükçe insan kafasında çok kuruyor olayları

Adet olmuşsunuz aslında bence gebe değilsiniz ama içiniz rahst değilse bir kez daha yapın negatifi gördükten sonra da artık bu konu hakkında bence düşünmeyin. Düşündükçe insan kafasında çok kuruyor olayları
Evet elimde çok test yok ama bu ay sonunda olsam da olmasam da içim rahat etmesi için bi tane yapıcam

Arkadaşlar selam daha önce de sormuştum ama şuan durum biraz değişik görmeyenler için sürtünme yolu ile bir ilişki ve boşalma felan olmadı sadece temas ettiği için sıvı geçişi olup hamile kalmaktan korkuyorum. 4 ay önce yaşadım bu olayı ara kanamaları saymazsak toplam 4 kere adet oldum yinede korkularım var bir çok idrar testi yaptım hepsi tek çizgi silik çizgi felan yok. Buraya kadar her şey sorunsuz fakat karnım biraz şiş eskisine göre 4 aylık gebelik resimlerine bakıyorm benziyor ama bulantı felan hiçbir şey yok olmadı da gebelik olma ihtimali var mıdır psikolojik de olabilirmiş ama yinede korkuyorum.(dünde idrar testi yaptım sadece tek çizgi var yine)
Seni hamilelik belirtileei konusuna davet ediyorum orada aylarca hamile kalmaya çalışanları okuyunca öyle hemen olabilen bir sey olmadıgını anlarsın diye düşünüyorum. Dört kere regl olmaya ragmen hamile kalma düşüncesine de diyecek bir şey bulamadım

Back
X