• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

susluu799

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Kızlar korunmasız ilişki yaşadım içe boşalma olmadı ama ben nolur nolmaz 63. Saatte ertes 72 kullandım adetim düzensiz olduğu için takip edemiyorum 2 gün önce kanamam geldi ama regl gibi değildi lekelenme tarzında acaba yerleşme kanaması olabilir mi :/ yoksa ertesi gün hapı hormonlarımı mı bozdu test yaptım üstünden bi kaç saat geçti testte belli belirsiz bi çizgi var

Eklentiler

• IMG_0417.webp
    IMG_0417.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 204
Kızlar korunmasız ilişki yaşadım içe boşalma olmadı ama ben nolur nolmaz 63. Saatte ertes 72 kullandım adetim düzensiz olduğu için takip edemiyorum 2 gün önce kanamam geldi ama regl gibi değildi lekelenme tarzında acaba yerleşme kanaması olabilir mi :/ yoksa ertesi gün hapı hormonlarımı mı bozdu test yaptım üstünden bi kaç saat geçti testte belli belirsiz bi çizgi var
Çizgi görünmüyor. Ama siz kesin olması için 2-3 gün sonra tekrardan test yaparsanız sabah idrarıyla özellikle erken gebelik testi , doğru sonuç verir

Çizgi görünmüyor. Ama siz kesin olması için 2-3 gün sonra tekrardan test yaparsanız sabah idrarıyla özellikle erken
Sizce bu kuruma çizgisi mi sabah çantama baktım böyle bi çizgi vardı

Eklentiler

• IMG_0419.webp
    IMG_0419.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 171
Muhtemelen ertesi gün hapından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X