merhaba ben sevgilimle 2 gün önce ilişkiye girdim hem korunarak hemde korunmayarak yaptık yumurtlama dönemime denk geliyordu korunmayarak yaptığımızda zevk suyundan hamile kalma ihtimalim olur mu ikimizde eminiz aslında ama önlem almaya gerek var mı birde akıntım oluyor ama genelde hep oldugu icin belirti olarak görmedim sizce ihtimal var mıdır
merhaba ben sevgilimle 2 gün önce ilişkiye girdim hem korunarak hemde korunmayarak yaptık yumurtlama dönemime denk geliyordu korunmayarak yaptığımızda zevk suyundan hamile kalma ihtimalim olur mu ikimizde eminiz aslında ama önlem almaya gerek var mı birde akıntım oluyor ama genelde hep oldugu icin belirti olarak görmedim sizce ihtimal var mıdır
Kızlar selam ..
sırf bu konu için üye oldum
Hpv 11 31 41 82 pozitif ve cin 1 çıktım. 3 ay oldu teşhis olalı kolposkopi olmadım çünkü sonuçtan korkuyorum yalvarıyorum biri bana yardım etsin anksiyetem son noktada 2. Doz aşımı oldum gardasil 9 u pappex ahcc içiyorum 2. Kutumu kızlar sürekli kendimi kanser sanıp ağlıyorum gündelik hayatımı sürdüremez oldum ne olur bana yardım edin Allah aşkına ..