HAMİLE MİYİM SİZCE?TEST YAPTIRSAM MI?

nurss11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
9
0
1
29
Merhaba hanımlar,16 Ağustosta adet olmam gerekiyordu açık kahve lekelenme oldu...Göğüslerimde hassasiyet ve sertlik var.Hamilelik belirtim yok fakat belirti geç görüledebiliyormuş.Sizce hamile miyim?benim yaşadığımı yaşayanlar olduysa fikrini belirtebilirse sevinirim.Teşekkürler!:KK64:

inşallah vardır bebiş

bende öyle sevindim ama biraz önce tam gelmeye başladı , 5 gundur leke geliyordu ,

Bebek dusunmeye basladigimizdan beri adetim bir acayiplesti.2-3 gun boyunca kahverengi lekelenme seklinde oldu ama sonradan devami geldi.sen yine de bir idrar testi yap bence.hamilelik varsa cikar zaten canim

Canim mayista bende ayin 4unde olmam gerekiyordu ayin 6 sinda test yaptim pozitif dra gittim kan testide pozitif hamileyim yani .. Sonraaa 8inde lekelenme oldu ve dustu .. Kimyasal gebelik yani.. Allah korusun oyle bise olabilir mi acaba

Canim mayista bende ayin 4unde olmam gerekiyordu ayin 6 sinda test yaptim pozitif dra gittim kan testide pozitif hamileyim yani .. Sonraaa 8inde lekelenme oldu ve dustu .. Kimyasal gebelik yani.. Allah korusun oyle bise olabilir mi acaba
Ama adet 16ağustosa denk geliyor adet yerine leke geldi daha önceden leke gelseydi belki dediğiniz olabilirdi.Ama adet günümde leke gördüm

Bilemiyorum canim insallah degidir.bazen yerlesme kanamasi olabiliyor amA bir doktora gorunmende fayda var

Canim mayista bende ayin 4unde olmam gerekiyordu ayin 6 sinda test yaptim pozitif dra gittim kan testide pozitif hamileyim yani .. Sonraaa 8inde lekelenme oldu ve dustu .. Kimyasal gebelik yani..
Ama adet 16ağustosa denk geliyor adet yerine leke geldi daha önceden leke gelseydi belki dediğiniz olabilirdi.Ama adet günümde leke gördüm
Sonra lekelenme olmadi mi 16 sindan sonra

Canim mayista bende ayin 4unde olmam gerekiyordu ayin 6 sinda test yaptim pozitif dra gittim kan testide pozitif hamileyim yani .. Sonraaa 8inde lekelenme oldu ve dustu .. Kimyasal gebelik yani..

Sonra lekelenme olmadi mi 16 sindan sonra
oldu ama 16sında 17 ve 18 ine göre daha fazlaydı şimdi azaldı

Merhabalar herkese bende birsey sorucam yerlesme kanamasiyla ilgili..
Regl oldum bitti yani bitti sandim ama 1 gun sonra acik pembe akintilarim basladi ve hala devam ediyor hafifde tek tarafli kasik agrim var sizce yerlesme kanamasi olabilir mi regl ile karistiriyor olabilir miyim? Simdiden tesekkurler iyi aksamlar..

Merhaba hanımlar,16 Ağustosta adet olmam gerekiyordu açık kahve lekelenme oldu...Göğüslerimde hassasiyet ve sertlik var.Hamilelik belirtim yok fakat belirti geç görüledebiliyormuş.Sizce hamile miyim?benim yaşadığımı yaşayanlar olduysa fikrini belirtebilirse sevinirim.Teşekkürler!:KK64:
Benim adetim 3 gün geçmişti idrarda silik çıktı kan verdim betam 705ti test yapsan çıkabilir canım

Back
X