Hamile miyim sizce

Aleynaylmz__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
1
0
1
22
Merhaba bayanlar geçen ay ayın 10 unda hasta oldum , bu ayda 3-4 gün öne gelmesi gerek olarak 6 veya 7 sinde olmam lazımdı son günlerde belimde ve kasıklarımda ara ara bıçak saplanır gibi bir ağrı girip çıkıyor awox erken gebelik testi yaptım bugün öğlen saatlerinde testim silik gibi çıktı yada bana mı öyle geliyor anlamadım siz de de böyle oldu mu sizce hamile miyim

Gününüzün geçtiğini düşünüyorsanız kan testi yaptirin en garanti sonuç olur

Merhaba kızlar bende vajinusmusu bir yıl sonra yendim hamilelik düşünüyorum 25 ağustosta adet olmam gerekirken olmadım 3 eylülde oldum 7 eylülde bitti 8 10 12 14 eylülü değerlendirdik aynı zamanda ovulasyon testi yapıyorum çift çizgiyi yakalayamadım henüz iki gündür şiddetli sağ boşluğum belim başım ağrıyor şişkinliğim var çok fazla ve afedersiniz kabızlık yaşıyorum 12 eylülde pembemsi bi akıntı gördüm adetim de 7 sinde bitti sizce psikolojik mi yani bu kadar erken belirtiler olmaz diye düşünüyorum ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum az önce kaset test yaptım negatif

12 sinde lekenme yaşadığınız gün ovulasyon testi yaptınız mı?

Evet yaptım fakat çift çizgi çıkmadı adet bitiş tarihim 7 Eylül 8 inden beri yapıyorum halen tek çizgi ovulasyon
Regl gecikmesi olduğu için yumurtlamada kaymış olabilir 17si dahil olmak üzere bence teste ve değerlendirmeye devam edin, inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Regl gecikmesi olduğu için yumurtlamada kaymış olabilir 17si dahil olmak üzere bence teste ve değerlendirmeye devam edin, inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için amin inşallah rabbim isteyen herkese versin inşallah size de hayırlı olsun rabbim ağrısız acısız sağ Salim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

Sonuç ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…