Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac dk da cikti?Regl olma zamanım 17 Mayıs bitiş tarihi 21 mayis birlikte olduk bide 28 mayis 2-3-4 Haziran da birlikteliğimiz oldu hamile miyim anlaya mıyorum
son adet tarıhının baslangıcına bakılıyor. bıtıs tarıhıne degıl . ben cızgı gordum de bu mavılerden de hıc anlamıyorum :))Regl olma zamanım 17 Mayıs bitiş tarihi 21 mayis birlikte olduk bide 28 mayis 2-3-4 Haziran da birlikteliğimiz oldu hamile miyim anlaya mıyorum
EvetVar gözüküyor canım anladığım kadarıyla yurt dışında duruyorsun heralde
Bende mavi çizgi görüyorum ama eminde değilimson adet tarıhının baslangıcına bakılıyor. bıtıs tarıhıne degıl . ben cızgı gordum de bu mavılerden de hıc anlamıyorum :))
Bu test çift çizgi çıkarıyor artıBu testte 2.çizgi yatay olanın üstünde gözükmüyor mu? Yani orada bir artı şekli olması gerekmiyor mu?
Ben + göremedim? Foto kalitesi düşüyor yükleyince buraya. Ondan da olabilir. Siz çıplak gözle görüyor musunuz?
İlk 3-5 dk da çok hafifti çizgi bir saat sonra bu hale geldiKac dk da cikti?
Bence çizgi bariz var gözüküyor gözleRegl olma zamanım 17 Mayıs bitiş tarihi 21 mayis birlikte olduk bide 28 mayis 2-3-4 Haziran da birlikteliğimiz oldu hamile miyim anlaya mıyorum