Hamile miyim sizce?

fulyaozcan

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2024
14
5
6
27
İki yıldır evliyim çocuk istiyoruz ve hep bir sebepten dolayı antibiyotik kullanıyorum adet yaklaştığında ise normal olaraktan adetim gecikiyor ve kendimi hep hamile zannedip test aldım ve birkaç gün sonra hep adet oldum bu ay anlamlandıramadığım saniyelik bir sancı giriyor 1-2 saniye sadece canımı acıtıyor kasıklarım da sonra geçiyor hiç böyle olmadı daha önce hep bi ağrı olurdu 5 gündür saniye ağrı giriyor kıpırdayamıyorum kasıklarımı tutuyorum . Ve Yine test almak istemiyorum çünkü hep üzücü bir sonla karşılaşıyorum sizce bu sancı neden böyle saniyelik sürüyor bu ay , hiç böyle olmamıştı bu arada biz korunmuyoruz göğüslerim taş gibi çok acıyor

Ben hamile olduğumu (ki müdahaleli bi hamilelikti, tüp) batmalarla anlamıştım. Transferden 3-4 gün sonra oturduğum yerden kalktığım bir an bıçak saplanması gibi bir acı olmuştu ve 3-4 dk hareket bile edememiştim.
Aynı şekilde 2 gün daha oldu. Yani eğer farklı bir şey hissediyorsanız olabilir diye düşünüyorum.

Adetim 8 gün gecikti ne zaman test almalıyım sizce peki korkuyorum da değilsem diye üzülüyorum çünkü doğal yolla hamile kalmak istiyorum çok muayene oldum hiçbir problem yok doktorlar daha gençsin olur, daha yeni evlisiniz diyorlar

Adetiniz 8 gün gecikmiş.. ben muhtemelen bu gecikmeyle 20 kez yapardım.
Bizim de sorunumuz sperm hızıydı, her doktor psikolojik olarak biraz rahat olmamızı söylese de bi noktadan sonra insab kafaya takıyor ve stres hamile kalmayı maalesef zorlaştırıyor. Doğal yolla hamile kalmadım ama inanın stresin nasıl etkilediğini bizzat yaşadım.

Her ay ya kulağım ağrıyor ya boğazım şişiyor bu sebeple antibiyotik kullanıyorum 2 ay öncede 10 gün geçmişti test aldım negatif hastaneye acilden giriş yaptım kan idrar baktılar negatif eve geldim adet olmuştum o yüzden erkendir yine kesin stres mahvediyor arkadaşımın evlenir evlenmez oldu bir şey de çıkmıyor o yoruyor beni bunu düşünmek

Antibiyotik geciktiriyor evet ama 8 gün ne bileyim biraz fazla uzun geldi. tabii kendinizi daha iyi bilirsiniz. Yine de ben olsam kafamda kuracağıma hemen test yapardım

Baya gecikmişsiniz test yapın.
Ama antibiyotik geciktirmiyor bende kullandım bi kaç kez 28.gün geliyordu direkt.

Bana da yardımcı olur musunuz adetim bittikten bir hafta sonra birliktelik oldu ondan birkaç saat sonra peçeteye silince akıntının içinde kılcal kan vardı dağılan gibi değilde tek parça incecikti o günden beridir kasıkta sancı gibi değil ağrı var göğüs ağrısı da var çok değil ama azaldı o biraz kokuları da keskin alıyorum alakasız şeylerin yani bulandırmıyor ama kimse almıyo çevremde o an soruyorum yani şuan 4 gün kaldı adetime ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…