- 11 Ekim 2025
- 17
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi sserendipityy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çıkmış var gibi canım hayırlı olsun. Yarın mutlaka kan verMerhaba regl günüme 6 gün var 2 gündür kasık ağrısı hissediyorum o yüzden erken gebelik testi yaptım sonuç böyle sizce hamile miyim ?
Evet koyulasir sizde ona gore kan testi verirsiniz ama bence hamilesini, iki gun sonra dahada koyu olcakErken öğrenmek stresli ama böyle silik olunca var mı yok mu arada kaldım bir iki gün sonra tekrar idrar testi yapıyım diyorum
Teşekkür ederimEvet koyulasir sizde ona gore kan testi verirsiniz ama bence hamilesini, iki gun sonra dahada koyu olcak
Canım benimde regl 6 gün var bende az önce test yaptım negatif çıktı bariz belli senin ki hayırlı olsun diyelimMerhaba regl günüme 6 gün var 2 gündür kasık ağrısı hissediyorum o yüzden erken gebelik testi yaptım sonuç böyle sizce hamile miyim ?
Çok teşekkür ederimCanım benimde regl 6 gün var bende az önce test yaptım negatif çıktı bariz belli senin ki hayırlı olsun diyelim
Bariz var çizgi test güvenilirse hamilesiniz tebriklerMerhaba regl günüme 6 gün var 2 gündür kasık ağrısı hissediyorum o yüzden erken gebelik testi yaptım sonuç böyle sizce hamile miyim ?
Şuan başka belirtim yok gibi adetime bi hafta olmasına rağmen adet sancısı gibi sızı hissediyorum iki üç gündür ordan şüphelendimBaşka hangi belirtileriniz var benimde sol kasığım ağrıyor ama psikolojikte olabilir diyorlar
Teşekkür ederim inşallah yine tekrarlıycamBariz var çizgi test güvenilirse hamilesiniz tebrikler![]()