hamile miyim sizce?

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
merhaba arkadaşlar;

benim 3 yaşında bir oğlum var ve 2. çocuk düşünüyoruz. bu ay 6 gün adetim gecikti ama idrar testlerim hep negatif çıkıyor :44:. oğlumda adet olacağım günden önceki gün silik bir çizgi olmuştu.

sizce geç döllenme gibi bir şey olabilir mi? şimdiden teşekkürler...

öyle bir şüpheniz varsa bence bir kan testi yaptırın. idrarda bazen geç çıkabiliyor. ama kanda çıkar.

Bu ay benmde 8 gün gcikti strestende olablyr cnm ama bende pko cikdi kanntesti yaptr bende idrar test yaptm hep negtfdi büyük ihtmal strestende olablr

Bu ay benmde 8 gün gcikti strestende olablyr cnm ama bende pko cikdi kanntesti yaptr bende idrar test yaptm hep negtfdi büyük ihtmal strestende olablr

kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım benim de bugün tam 7 gün oldu ki normalde benimki çok düzenlidir.. pko nasıl anlaşılıyor? yıllık kontrole gittim 2 hafta önce ultrasonla baktı hiç bişey yok temiz dedi ultrasonla görünmez mi ki normalde? korkutmayın beni kızlarrrr....:18:

Canm ben adetlyken gttm vajinal ultrasnla bakti adetliyken rahim acildigi icin daha iyi grnurmus pko var ddi altan baktysa cikardi yok demekki sende korkma ins hamilesindr bebgn utanıyodur kendini gstermiydr

tekrar merhaba kızlar;

bugün doktorumla konuştum; adetin 10 gün kadar gecikmesi normalmiş, "telaş etme 1 hafta daha olmazsan beni ara hormonlarına bakalım" dedi. tabi şunu belirteyim ben 2-3 hafta önce yıllık kontrolüme gitmiştim herşey yolundaydı ve benim adetim 1-2 günden çok şaşmaz genelde. ilk defa böyle bir şey oldu.

Neyse zaten o konuşmayı yaptıktan yarım saat sonra da adetim gelmişti sonunda rahatladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…