Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle gorunuyor teste gore hayirli olsunKizlaaaar hamile miyim ben çok tuhaf hissediyorum
İnşallah canım bence yarın kan testi de yaptır adetin kaç gün geciktiÇok teşekkür ederim. İnşallah hayırlı ve sağlıklı olur. Şu an çok garip hissediyorum.
4 gün gecikti canım. 5-6 aydır korunmuyorduk ama olmuyordu artık üzülmeye başlamıştım. Allah kimseyi çocukla sınamasın inşallah. Şu anda eşim de uzakta ama ben yine de istiyordum. İnşallah Allah yüzümü kara çıkartmaz. Malesef sigara da kullaniyordumkan testi
Teşekkür ederim :) darısı tüm isteyenlerin başına inşallahsüper hamilesin. Hayırlı olsun :)
Çooooook teşekkürler:) su an şoku atlatip mutluluk evresine geçtim.süper hamilesin. Hayırlı olsun :)
Sürekli karnimi dinliyorum gurultu gelse kasiyorum falan. Bir de hamilelikle ilgili hic birsey bilmiyorum. Ne yapicam? Cok heyecanlıyımtabi ki hamilesin arkadaşım. ikinci çizin ne kadar belirin hem de. ilk başta insan kendin tuhaf hisseder ama 10 güne kalmaz alışırsın merak etme canım.
birkaç hafta hamile olduğunu dahi unutursun sonra biraz yorgunluk başlar azıcık bulantı olabilir. zaen ilk 2 -3 a sen ne yersen onunla beslenir bebişin. hatta iştahın kesilse bile dert etme hiçbir sorun olmuyor. ancak allah korusun kanama olursa hemen doktoruna git onun dışındaki sıkıntılar rutin hamile sıkıntıları. benim ikinci hamileliğim biraz daha rahatım ama insan ilk hamileliğinde hep tedirgin oluyor. aklına takılan bir şey olursa bana herzaman sorabilirsin.Sürekli karnimi dinliyorum gurultu gelse kasiyorum falan. Bir de hamilelikle ilgili hic birsey bilmiyorum. Ne yapicam? Cok heyecanlıyım