- 8 Ocak 2024
- 11
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi ubersklamnd
-
1.5 aylık evliyim ve hep korunmasız ilişki yaşadım. Yaklaşık 3 4 hafta sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Şüphesi bende hep oldu. Ama adet tarihinde de adet oldum hamile değilim diye düşündüm. 2.kez adet olduğumda bazı mide bulantıları kokuların aşırı net gelmesi baş dönmesi ve karnımda şişlik hissi oluştu dün yine test yaptım tek çizgi çıktı ne yapmam gerekiyor kan mı versem öğrenmek için
Bu test positiv yanliz1.5 aylık evliyim ve hep korunmasız ilişki yaşadım. Yaklaşık 3 4 hafta sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Şüphesi bende hep oldu. Ama adet tarihinde de adet oldum hamile değilim diye düşündüm. 2.kez adet olduğumda bazı mide bulantıları kokuların aşırı net gelmesi baş dönmesi ve karnımda şişlik hissi oluştu dün yine test yaptım tek çizgi çıktı ne yapmam gerekiyor kan mı versem öğrenmek için
Zaten 6 haftalık evlisin?1.5 aylık evliyim ve hep korunmasız ilişki yaşadım. Yaklaşık 3 4 hafta sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Şüphesi bende hep oldu. Ama adet tarihinde de adet oldum hamile değilim diye düşündüm. 2.kez adet olduğumda bazı mide bulantıları kokuların aşırı net gelmesi baş dönmesi ve karnımda şişlik hissi oluştu dün yine test yaptım tek çizgi çıktı ne yapmam gerekiyor kan mı versem öğrenmek için
Gebelik var ikinci çizgi görübüyor1.5 aylık evliyim ve hep korunmasız ilişki yaşadım. Yaklaşık 3 4 hafta sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Şüphesi bende hep oldu. Ama adet tarihinde de adet oldum hamile değilim diye düşündüm. 2.kez adet olduğumda bazı mide bulantıları kokuların aşırı net gelmesi baş dönmesi ve karnımda şişlik hissi oluştu dün yine test yaptım tek çizgi çıktı ne yapmam gerekiyor kan mı versem öğrenmek için
Sonuc 6924 keseyi görürsünüzKızlar merhaba ben idrar testi yaptım iki çizgi çıktı kan tahlili verdim doktor pozitif dedi e nabızda bu şekilde yazıyor kafam karıştı yardım edebilir misiniz
Daha erken öğrenenler 2 günde 1 tekrar etsin diyor. Sizin zaten değeriniz oldukça yüksek, kadın doğum doktoruna giderseniz gerekli yönlendirmeyi yapar. Hayırlı olsunKızlar merhaba ben idrar testi yaptım iki çizgi çıktı kan tahlili verdim doktor pozitif dedi e nabızda bu şekilde yazıyor kafam karıştı yardım edebilir misiniz
meraba bnm testımı yorumlrmsnzBu dünkü testse eğer tek çizgi değil, silik çizgi var.
meraba bnm testımı yorumlrmsnz
aynn yok zaten fakat soyle bsey oldu daha adet gunune 4 gun var bn bugun adet oldum ya nedenkıMerhaba Ben göremedim 2. Çizgiyi.
Rabbim isteyen herekese versin ama ben göremedim kuzum işallah tez zamanda hamile kalabilirzmeraba bnm testımı yorumlrmsnz
ınsllh tesekur ederımRabbim isteyen herekese versin ama ben göremedim kuzum işallah tez zamanda hamile kalabilirz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?