Hamile miyim?? Tecrübeli anneler yardım

Nuranq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
43
-18
1
23
Acaba hamile miyim adetime 7 gün var dün akşam test yaptım 10 dk içinde bu silik çizgi çıktı ve 1 aydır aşırı akıntım ve özellikle sol kasığımda sancı var

Eklentiler

• 16649537018822161819674190282640.webp
    16649537018822161819674190282640.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 74
Eğer test bozuk değilse hamilesiniz canım .ama kaset test 7 gün varken bu kadar erken çıkarıyor mu şaşırttı beni

Eğer test bozuk değilse hamilesiniz canım .ama kaset test 7 gün varken bu kadar erken çıkarıyor mu şaşırttı beni
Teşekkür ederim yorumunuz için bende şaşırdım ama bu ay gerçekten de farklı belirtilerim vardı yazdığm gibi sık sık idrara da çıkıyorım kasık bölgemde yerleşme sancısı gibi bir sancı var bildiğin eğer hamilelik var ise 3+1 haftalık oluyormuş bakalım yarın sabah kan testi vericem hamilelik olabilir diyorsunuz yani

Benim ilk hamileligimde silik çizgi ciktmisti ama 4 gün gecikince yapmıştım .kan sonucu nedir yazarsınız bende merak ettim

Benim ilk hamileligimde silik çizgi ciktmisti ama 4 gün gecikince yapmıştım .kan sonucu nedir yazarsınız bende merak ettim
Bugün de bir erken bir kaset daha aldım öğrenmek için ama ikisi de negatif acaba neden dün öyle çıktı bugün böyle başınıza geleniniz oldu mu ??

Acaba hamile miyim adetime 7 gün var dün akşam test yaptım 10 dk içinde bu silik çizgi çıktı ve 1 aydır aşırı akıntım ve özellikle sol kasığımda sancı var
Bence testi yarin sabah ilk idrarla tekrarlayib 10. Dkda ciktiysa kuruma cizgisi olabilir gibi geldi, sanki kaymis gibi test. Gonlunuze gore olshn💐

Benimde bugün test sonucum negatif artık hayırlısı 😍
Canım hayırlısı olsun inşallah♥️ benim için erken aslında ama halsizlik bulantı hele ki sancım geçmiyor acaba diyorum testte silik çıkıp kanda negatif çıkan hamile olduğunu öğrenen var mıdır sürekli bu aklımı kurcalıyor

Bu ne demek arkadaşlar bu değerler
Referans değerleri. Yani gebelik olduğunda çıkacak değerleri vermişler.

Orada yazan <5,3 te gebelik olmayan bir rakam olarak verilmiş. Küçüktür işareti konulduğunda "5 ten aşağı değerde gebelik yok demek oluyor."

Sizin 0,1 cıkmış. Gebelik için değerin En az 5 çıkması lazım ve yanında küçüktür işareti olmaması lazım

Referans değerleri. Yani gebelik olduğunda çıkacak değerleri vermişler.

Orada yazan <5,3 te gebelik olmayan bir rakam olarak verilmiş. Küçüktür işareti konulduğunda "5 ten aşağı değerde gebelik yok demek oluyor."

Sizin 0,1 cıkmış. Gebelik için değerin En az 5 çıkması lazım ve yanında küçüktür işareti olmaması lazım
Çok teşekkür ederim canım iyi ki üye olmuşum burda birbirimzi bilgilendiriyoruz 🥰

Arkadaşlar bu olayımın üstüne normal adet günümden bir gün önce adet oldm biraz yoğundu pedi dolduracak kadar ama açık renkti sadece gelen kan 1 gün sürdü bugün kesildi ama rahminde hala sertlik var ve göğüslerim aşırı şiş başına böyle bişey gelen var mı üstüne görme olabilir mi yada bu kadar yoğun üstüne görme yaşayan var mı

Arkadaşlar bu olayımın üstüne normal adet günümden bir gün önce adet oldm biraz yoğundu pedi dolduracak kadar ama açık renkti sadece gelen kan 1 gün sürdü bugün kesildi ama rahminde hala sertlik var ve göğüslerim aşırı şiş başına böyle bişey gelen var mı üstüne görme olabilir mi yada bu kadar yoğun üstüne görme yaşayan var mı
Hemen doktora görünün

Çizgi varsa muhtemelen öyle ama 1 gün gecikince yapmak daha sağlıkli sonuç veriyor
Adetim bir gün sürdü ama çok koyu da değildi açık kırmızı daha çok akıntılı bir şekilde kan geldi sulu gibiydi hemen kesildi ertesi gün ama eğer yerleşme kanamasıysa bu şekilde yaşayan var mı lütfen yardımcı olun

Back
X