Hamile miyim? Test silik mi?

Kbradmr1512

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
7
8
86
Kızlar selamlar, regl’im 2 gün gecikti. Test yaptım, böyle çıktı. İnanılmaz kasık ağrım var. Göğüslerim de şiş, bu belirtiler aslında bende regl belirtisi. Regl olucam diye bekliyorum hala ama çizgi de silik değil gibi. Hastaneye test yaptırmaya gitmeli miyim?

Eklentiler

• IMG_0942.webp
    IMG_0942.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 277
Kızlar selamlar, regl’im 2 gün gecikti. Test yaptım, böyle çıktı. İnanılmaz kasık ağrım var. Göğüslerim de şiş, bu belirtiler aslında bende regl belirtisi. Regl olucam diye bekliyorum hala ama çizgi de silik değil gibi. Hastaneye test yaptırmaya gitmeli miyim?
Hayırlı olsun pozitif test zaten artmed değilse tabi çünkü o marka hep şikayet ediyorlar

Regliniz ne zaman? Baya belirgin cnku testiniz

selam kızlar adet gecikmemin 1.günü betha 1.09 çıktı şu an gecikmemin 8. günü bugün tekrar dr. a gitim beta bakmadı ultrasona soktu gebelik yok dedi tarusal verdi sizce içmelimiyim yoksa akşam acile gidip kan versem mi ?

Merhaba kızlar bende 3yıllık evliyim ve 1kürtaj 2kimyasal geçirdim malesef bu ayı iyi değerlendirdik adetten önce kasık ağrılarım çok adet olcakmışım gibi ağrıyordu bu süreçte sarı kokusuz lekeler geliyordu erken gebelik testi yaptım pozitifti bi kaç gün sonra başka marka ile test yaptım negatifti hamile değilim diye düşünmüştüm taki 23haziran adet günümdü aset olcakmışım gibi ağrılarım var ama olmadım bende dün ve bugün normal gebelik testi yaptım ve silik çıktı sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_7667.webp
    IMG_7667.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_7666.webp
    IMG_7666.webp
    4 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba kızlar bende 3yıllık evliyim ve 1kürtaj 2kimyasal geçirdim malesef bu ayı iyi değerlendirdik adetten önce kasık ağrılarım çok adet olcakmışım gibi ağrıyordu bu süreçte sarı kokusuz lekeler geliyordu erken gebelik testi yaptım pozitifti bi kaç gün sonra başka marka ile test yaptım negatifti hamile değilim diye düşünmüştüm taki 23haziran adet günümdü aset olcakmışım gibi ağrılarım var ama olmadım bende dün ve bugün normal gebelik testi yaptım ve silik çıktı sizce hamilemiyim
Ben hafif çizgi görüyorum hamile olabilirsin

Evet canım çizgi gözle daha iyi görülüyor azmnce trkrar test yaptım bi tık daha belirginleşmiş

Eklentiler

• 5B1344A7-852D-4FEB-A003-042C473F71CA.webp
    5B1344A7-852D-4FEB-A003-042C473F71CA.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 123
Back
X