Hamile miyim test yaptım bakar mısınız?

panikbiriyim

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
12
2
6
25
Eşimle bir birleşme yaşamadık sürtünme oldu sonra boşaldı hamile olmanın zor olduğunu ve sürtünme olarak hamile kalinmayacagını gayet iyi biliyorum daha sonrasında reglim tam vaktinden 2 gün gecikti ama sonra oldum ve 5 gün boyunca sürdü simdide test yaptım ve hamile olduğumu zannetmiyorum teste bakıp yorumda bulunur musunuz ?

Eklentiler

• 20221222_163618.webp
    20221222_163618.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 66
Eşimle bir birleşme yaşamadık sürtünme oldu sonra boşaldı hamile olmanın zor olduğunu ve sürtünme olarak hamile kalinmayacagını gayet iyi biliyorum daha sonrasında reglim tam vaktinden 2 gün gecikti ama sonra oldum ve 5 gün boyunca sürdü simdide test yaptım ve hamile olduğumu zannetmiyorum teste bakıp yorumda bulunur musunuz ?
Bu nasıl mümkün olsun açıklar mısınız? Gayet iyi biliyorum demişsiniz ama eşle sürtünme yoluyla neden ilişki yaşadınız ki hamile kalmak mı istemedin? Regl görüp şüpheleniyorum diyorsunuz içerisine sperm girmemiş rahimde? İlginçsiniz🤷🏼‍♀️ bu ara piyasaya bozuk test sürmüşler testlerinin bozuk.

Bu nasıl mümkün olsun açıklar mısınız? Gayet iyi biliyorum demişsiniz ama eşle sürtünme yoluyla neden ilişki yaşadınız ki hamile kalmak mı istemedin? Regl görüp şüpheleniyorum diyorsunuz içerisine sperm girmemiş rahimde? İlginçsiniz🤷🏼‍♀️ bu ara piyasaya bozuk test sürmüşler
haklısınız tekrar yaptim bir sey çıkmadı

Eklentiler

• 20221223_141323.webp
    20221223_141323.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 50
Back
X