- 20 Ağustos 2023
- 390
- 167
- 23
- Konu Sahibi mucizelereinanin1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun bende bu testle ogrenmisdim gozunuz aydinKizlar bu testin yanilma payi var mi elim ayagim titriyo ilk idrar olmamasina ragmen 30 40 saniyede cikti test prodoctor bu tetsle ilgili yanilma yasayan var mi aksam kan vericem
Cok tesekkur ederim boyle koyu muydu testiniz hcg niz kactiHayirli olsun bende bu testle ogrenmisdim gozunuz aydin
Betam 259du sanirsam silik cizgiydi benimki tup bebek 10. Gun testimdiCok tesekkur ederim boyle koyu muydu testiniz hcg niz kacti
Yani bilmiyorum aslinda cunku en son agustosta adet oldum polikistikover var bende adet sokturucu falanda kullandim ama gelmeyjnce test yapayim dedim boyle cikti en son 21 ekimde kan testi vermistim negatiftiBetam 259du sanirsam silik cizgiydi benimki tup bebek 10. Gun testimdisizin adetiniz geceli kac gun oldu ?
Adet sokturucu olarak ne ictiniz ? Bi kan verip doktora gidin hayirli olsun gozunuz aydin bende de polikistik varYani bilmiyorum aslinda cunku en son agustosta adet oldum polikistikover var bende adet sokturucu falanda kullandim ama gelmeyjnce test yapayim dedim boyle cikti en son 21 ekimde kan testi vermistim negatifti
Tarlusal kullandim ilac biteli 12 gun oldu hala adetim gelmedi esimi bekliyorum aksam kan vericemAdet sokturucu olarak ne ictiniz ? Bi kan verip doktora gidin hayirli olsun gozunuz aydin bende de polikistik var
Verdinizmi kanTarlusal kullandim ilac biteli 12 gun oldu hala adetim gelmedi esimi bekliyorum aksam kan vericem
Vermedim canim yarina randevu aldim o zaman muayene olucamVerdinizmi kan
Yok iki gün geciktiizmir3526 ;
Gününüze daha var mı?
Anladım o halde hala regl olmaz iseniz tekrar bi bakarsınız .Yok iki gün gecikti