Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laboquick beni hiç yanıltmadı prodoctor test bilmiyorum ama bunlarda var gibi görünüyor ve çok yeni herhalde adet gecikmesi varmıİlk 5 dakika içinde çıktı. Prodoctor ve laboquick testlerim. Hamile miyim? Haftasonu hastaneler uzak ne düşüneceğim bilemedim. Heyecanlansam mı sakin mi kalsam karar veremiyorum
Merhaba hayır adet gecikmesi yok 4 gün var ama denediğimiz için sabredemedim ilk bebeğimiz olacak ve testlerle alakalı hiçbir şey bilmiyorum anlayamadım o yüzdenLaboquick beni hiç yanıltmadı prodoctor test bilmiyorum ama bunlarda var gibi görünüyor ve çok yeni herhalde adet gecikmesi varmı
Hamilesin canım hayırlı olsunFotoğrafta biraz daha silik çıkmış ama biraz daha belirgin çıplak gözle
Bu cümleyi duymak o kadar tuhaf bir duygu kiHamilesin canım hayırlı olsun
Evet bende senin gibi öğrendim çok tuhaftı inanmadım bile bendeBu cümleyi duymak o kadar tuhaf bir duygu ki![]()
Testlere göre hamilesin hastahane uzak demişsin ama testin varsa test yap istersen bir tane daha yada adet geçikmeni bekleyebilirsin tabi sabrr edebilrsen ben hiç edemez her gün test yapardim deli gibiMerhaba hayır adet gecikmesi yok 4 gün var ama denediğimiz için sabredemedim ilk bebeğimiz olacak ve testlerle alakalı hiçbir şey bilmiyorum anlayamadım o yüzden
İnşallah gerçekten vardır ben de ne hissedeyim bilemedim. Allah yavrulara sağlık versin..Evet bende senin gibi öğrendim çok tuhaftı inanmadım bile bende
Amin aminnn güzel telaslar ilk bebeğin miİnşallah gerçekten vardır ben de ne hissedeyim bilemedim. Allah yavrulara sağlık versin..
Bir sürü test almıştım zaten hazırlıklıyım denemeye devam edeceğim tabiki duramam artıkTestlere göre hamilesin hastahane uzak demişsin ama testin varsa test yap istersen bir tane daha yada adet geçikmeni bekleyebilirsin tabi sabrr edebilrsen ben hiç edemez her gün test yapardim deli gibi![]()
Evet kısmet olursa ilkAmin aminnn güzel telaslar ilk bebeğin mi
Testler güvenilir testler bende merak ettim sonuç çıkınca beni etiketlermisinnnKan testi verdim dayanamadım sonuçları bekliyorum![]()
Bence hamilesin çünkü bu testlerde bu şekilde çıkmaz hiç hamilelik oluşmasa. İnşallah doğrudur bebek haberini alırsın en kısa zamandaİlk 5 dakika içinde çıktı. Prodoctor ve laboquick testlerim. Hamile miyim? Haftasonu hastaneler uzak ne düşüneceğim bilemedim. Heyecanlansam mı sakin mi kalsam karar veremiyorum
Ayy çok heyecanlı bize de haber edermisin sizin adiniza heyecanlandım valla kendimi beklermis gibiKan testi verdim dayanamadım sonuçları bekliyorum![]()
Var gibi, umut vermek istemem ama. Benim ilk hamileliğimde aynı böyleydi çizgi. Betahcg 52 çıkmıştı. Çok yeni olunca silik çıkıyor böyleMerhaba hayır adet gecikmesi yok 4 gün var ama denediğimiz için sabredemedim ilk bebeğimiz olacak ve testlerle alakalı hiçbir şey bilmiyorum anlayamadım o yüzden
Haber ver mutlakaKan testi verdim dayanamadım sonuçları bekliyorum![]()
HamileyimmmmmTestler güvenilir testler bende merak ettim sonuç çıkınca beni etiketlermisinnn![]()