HamileyimmmmmAyy çok heyecanlı bize de haber edermisin sizin adiniza heyecanlandım valla kendimi beklermis gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HamileyimmmmmAyy çok heyecanlı bize de haber edermisin sizin adiniza heyecanlandım valla kendimi beklermis gibi![]()
Ay maşallah maşallah Allah sağlıkla gelmeyi kucağına almayı nasip etsinHamileyimmmmm
Aynı dediğine yakın çıkmış onundaVar gibi, umut vermek istemem ama. Benim ilk hamileliğimde aynı böyleydi çizgi. Betahcg 52 çıkmıştı. Çok yeni olunca silik çıkıyor böyle![]()
Evet mini minacik hemde 2 gün sonra tekrar kan ver betahgc 2 katından fazla artması gerekiyorBenim içimde şimdi bebek mi var şimdi yaaaa![]()
Ayy çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 78.59 ile öğrenmiştimHamileyim inanamıyorummmm 51.61 değer
Merhaba hayırlı olsun :) bu ayı nasıl değerlendirdiniz acabaHamileyimmmmm
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHamileyimmmmm
Erken gebelik ile kaset testi aynı anda mı yaptınızFotoğrafta biraz daha silik çıkmış ama biraz daha belirgin çıplak gözle
Ben ikisini aynı anda yaptım test çoktu elimde. Erken gebelik testleri hatalı oluyor bazen diye duymuştum. Regle 4 gün kala ikisi de çok silik çıkmıştı. Sizin teste benzerdi benimki de bebiş var gibi inşallah ama kan verseniz daha iyi olur tabikiErken gebelik ile kaset testi aynı anda mı yaptınız
Çok teşekkür ederim ayy inşallah vardırBen ikisini aynı anda yaptım test çoktu elimde. Erken gebelik testleri hatalı oluyor bazen diye duymuştum. Regle 4 gün kala ikisi de çok silik çıkmıştı. Sizin teste benzerdi benimki de bebiş var gibi inşallah ama kan verseniz daha iyi olur tabiki
Özel bir belirtim yoktu açıkçası farklı olarak sırt ağrım vardı bir de aşırı gaz hissediyordum ve asla çıkarıp rahatlayamıyordum. O günde test siparişim yeni gelmişti deneyeyim dedim yoksa erkendi ya çok önce öğrenmiş oldum. Günler geçmiyor böyle deÇok teşekkür ederim ayy inşallah vardırcuma günü kan vericem sizin belirtileriniz var mıydı hemen kan verdiniz mi
Benimde bir hafta sırt ve kalça ağrım çok oldu Haklısınız günler zor geçiyor inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızÖzel bir belirtim yoktu açıkçası farklı olarak sırt ağrım vardı bir de aşırı gaz hissediyordum ve asla çıkarıp rahatlayamıyordum. O günde test siparişim yeni gelmişti deneyeyim dedim yoksa erkendi ya çok önce öğrenmiş oldum. Günler geçmiyor böyle de![]()