Hamilesn cnm ins benim testimde bu şekilde çıkmıştı adet günümdn 2 gün gecmişti..sevindik mutlu oldk doktora gttm kan testi yaptrdi..710 cikti 2 gun snra gel artmasi lazm dglse dış gebelik olabilr ddi o 2 gün geçmedi gttk 1470 cıvarnda cıktı tamam ddi saglikli gdio ama tam emin olamayiz..10 gun snra gel kese var mi yok mu ona bakicz..o 10 gün gecmek bilmz tabi..neyse gttk 10 snra gel bebek var mi bakalm bos gebelik mi dgl mi..tabi bu arada kendmdn gectim mide bulantilari basladi acile gttm orda bakti bebek görünüyo ddi 15 gün snra gel kalbi atio mu atmio mu ona bakicz ddi..mide bulantlari,kusmalar bi yanda hergun serum vurulmaya başladm bi yudum su icemiyodum nyse doktora gttk kalbi atio ddi ama vucut olarak o kdr cökmüstm ki eşim bendn cok dha mtluydu kalp atslarni görnce.gel gt gel gt doktor sewndrmk yerine baya mtsuz etti beni doktorn yaninda mtlu cikamiyorm ndnse bide pat die sölüyolar.hala 3 günde bi seruma gdiorm.10.haftamdaym ama bu bulantilar hamile oldugumu bile unttruyo .zofran aliyodm onunda bi faydasi olmuo ve öksürk de basladi ..sanirm bu bulantlar gecince insan hamile oldugunun farkna vario..2.cocugumda 10 haftadn önce gtmem doktora falan saglik ocagnda yaptrirm 2 gunde bi testi dis mi ic mi anlarm artk:) evde ki yaptgm testeki mutlulugumu hc untmuyorm ama onun mtlulugu bska:))