- 30 Haziran 2022
- 71
- 18
- 8
- 26
- Konu Sahibi mersintokat
Kızlar daha yeni test yaptım adetim gecikti 2 gün testte silik çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bariz hamilesin hayırlı olsun :)Kızlar daha yeni test yaptım adetim gecikti 2 gün testte silik çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum Eki Görüntüle 3153315
Teşekkür ederim yarın kan vericemBariz hamilesin hayırlı olsun :)
Kan verdiniz mi acaba? Bariz belli çizgiTeşekkür ederim yarın kan vericem![]()
Kan vermeye gittim doktorun gazabına uğradım. Direk ultrasona aldı daha erken rahimimiz de gözükmez dedi beta hcg baktırmak istiyorum kan vermek istiyorum dedim gerek yok çarşamba günü gelin ultrasondan bakalım dedi bana mı saçma geldi yoksa yapılması gerkeni mi yaptı bilmiyorum ama kan alması gerekiyordu.Kan verdiniz mi acaba? Bariz belli çizgi![]()
Benimde başıma geldi benzer olay hamilelikten şüphelenip evde test yaptım pozitif çıkınca kan vermeye gittim kadin doğuma randevu aldım doktor direkt ultrosondan baktı ve 7 haftalık olduğunu söyledi kan vermene gerek yok dedi ve gönderdi..ama sizin gebeliğiniz ultrosonda gorunmedigi için kan da bakması gerekiyordu yarın acilden gidip kan verebilirsiniz
Evet doğru son adet tarihininden itibaren hesaplanır gebelikBu arada internette mesela kaç haftalık gebe olduğumu hesaplama işlemler doğrumu.
Ben en son 1 ekimde adet olmuştum
14 ü yumurtlama dönemimdi
Hesapladığım zaman hamile kalma ayın 15 i gösteriyor ve 4 hafta 2 günlük hamilesiniz diyor doğru mu acaba
Canım kan verdim değerim 146,12 çıktı 2 güne bir gidip takibe alıcakmışız. Boş gebelik olup olmadığı şimdi belli olmaz dedi. En iyisini Allahım bilir ama inşallah boş gebelik değildir.Evet doğru son adet tarihininden itibaren hesaplanır gebelik
Hayırlı olsun canım gözün aydın inşallah sağ salim kucağına alırsın kötü şeyler düşünme hiç kan değerin 5 bin felan olunca ultrosanda görünüyor bebek suan daha çok yeni hamileliğin..Canım kan verdim değerim 146,12 çıktı 2 güne bir gidip takibe alıcakmışız. Boş gebelik olup olmadığı şimdi belli olmaz dedi. En iyisini Allahım bilir ama inşallah boş gebelik değildir.