- 27 Mayıs 2023
- 68
- 22
- 8
- 26
- Konu Sahibi zeynep3465
Merhaba hamınla adetime 7 gün kaldı yaklaşık 5 aydır sprali çıkardım ve sonuç hep hüsran şimdi erken gebelik testi yaptım sizce var mıdır? Boş yere umutlanıp üzülmek istemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya erken gebelik testleri hassas korkuyorum ama 2 dakika içinde çıktı ilk defa bilmiyorum ama kendimi çok üzdüm bir daha üzülmek istemiyorum inşallah hamileyimdir çok istiyorum çevremden maalesef çok baslı görüyorumTest pozitif, bozuk değil ise hamilesiniz. Bence kan testi verin içiniz rahat etsin
Yaaa yanlışlık olmaz di mi şimdi adete 7 gün var kan versem çıkar mı inanamıyorum hala her ay o kadar kollarımı delik deşik ettim kiHamilesiniz tebrik ediyorum kan testi vererek artışı takip edin :)
Canım beta Hcg önce kanda sonra idrarda oluyor o yüzden kan verirsen elbette çıkar, bir ver bakalım değerin nasıl umutsuz olma, diğer aylar böyle çift çizgi çıkmış mıydı idrar testinde :)Yaaa yanlışlık olmaz di mi şimdi adete 7 gün var kan versem çıkar mı inanamıyorum hala her ay o kadar kollarımı delik deşik ettim ki![]()
Hayır hep bembeyazdı 2 gün önce kaset test yaptım çok zor görünen hayalet bir çizgi var gibi geldi bana sonra erken gebelik testi aldım onda hemen çıktı 2 dakika bile geçmedi bu testi ilk defa aldım ondan herhalde fazla güvenemiyorum çok teşekkür ederim yorumunuz bana çok iyi geldiCanım beta Hcg önce kanda sonra idrarda oluyor o yüzden kan verirsen elbette çıkar, bir ver bakalım değerin nasıl umutsuz olma, diğer aylar böyle çift çizgi çıkmış mıydı idrar testinde :)
Evet çok haklısınız umarım vardır da artık her gün kan vermeye de razıyım inan rabbim isteyen herkese versin inşallahBu teste göre hamilesiniz ama bence regl bekleyin daha madem 1 hafta var suan kan verip iki güne bir tekrar değer takibi yaptırmak çok yorucu uzun olur regl zamanı en azından hem değeriniz güzel olur hem de bir iki değer takip sonrası keseyi görürsünüz daha kısa sürer süreç yani
Ne demek rica ederim ama ben yerinizde olsam kan verip değeri takip ederdim :)Hayır hep bembeyazdı 2 gün önce kaset test yaptım çok zor görünen hayalet bir çizgi var gibi geldi bana sonra erken gebelik testi aldım onda hemen çıktı 2 dakika bile geçmedi bu testi ilk defa aldım ondan herhalde fazla güvenemiyorum çok teşekkür ederim yorumunuz bana çok iyi geldi![]()
Evet çok haklısınız umarım vardır da artık her gün kan vermeye de razıyım inan rabbim isteyen herkese versin inşallahBu teste göre hamilesiniz ama bence regl bekleyin daha madem 1 hafta var suan kan verip iki güne bir tekrar değer takibi yaptırmak çok yorucu uzun olur regl zamanı en azından hem değeriniz güzel olur hem de bir iki değer takip sonrası keseyi görürsünüz daha kısa sürer süreç yani
Bebiş var gibi duruyorHayırlı olsun
Çok teşekkür ederim bugün kan testi vereceğim inşallah çıkarNe demek rica ederim ama ben yerinizde olsam kan verip değeri takip ederdim :)
Sonuç ne çıktı hamilemisnzEvet çok haklısınız umarım vardır da artık her gün kan vermeye de razıyım inan rabbim isteyen herkese versin inşallah
Çok teşekkür ederim bugün kan testi vereceğim inşallah çıkar![]()