Hamile miyim testime bakar mısınız ?

zeynep3465

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
68
22
8
26
Merhaba hamınla adetime 7 gün kaldı yaklaşık 5 aydır sprali çıkardım ve sonuç hep hüsran şimdi erken gebelik testi yaptım sizce var mıdır? Boş yere umutlanıp üzülmek istemiyorum.

Test pozitif, bozuk değil ise hamilesiniz. Bence kan testi verin içiniz rahat etsin

Test pozitif, bozuk değil ise hamilesiniz. Bence kan testi verin içiniz rahat etsin
Ya erken gebelik testleri hassas korkuyorum ama 2 dakika içinde çıktı ilk defa bilmiyorum ama kendimi çok üzdüm bir daha üzülmek istemiyorum inşallah hamileyimdir çok istiyorum çevremden maalesef çok baslı görüyorum

Yaaa yanlışlık olmaz di mi şimdi adete 7 gün var kan versem çıkar mı inanamıyorum hala her ay o kadar kollarımı delik deşik ettim ki
Canım beta Hcg önce kanda sonra idrarda oluyor o yüzden kan verirsen elbette çıkar, bir ver bakalım değerin nasıl umutsuz olma, diğer aylar böyle çift çizgi çıkmış mıydı idrar testinde :)

Bu teste göre hamilesiniz ama bence regl bekleyin daha madem 1 hafta var suan kan verip iki güne bir tekrar değer takibi yaptırmak çok yorucu uzun olur regl zamanı en azından hem değeriniz güzel olur hem de bir iki değer takip sonrası keseyi görürsünüz daha kısa sürer süreç yani

Canım beta Hcg önce kanda sonra idrarda oluyor o yüzden kan verirsen elbette çıkar, bir ver bakalım değerin nasıl umutsuz olma, diğer aylar böyle çift çizgi çıkmış mıydı idrar testinde :)
Hayır hep bembeyazdı 2 gün önce kaset test yaptım çok zor görünen hayalet bir çizgi var gibi geldi bana sonra erken gebelik testi aldım onda hemen çıktı 2 dakika bile geçmedi bu testi ilk defa aldım ondan herhalde fazla güvenemiyorum çok teşekkür ederim yorumunuz bana çok iyi geldi

Evet çok haklısınız umarım vardır da artık her gün kan vermeye de razıyım inan rabbim isteyen herkese versin inşallah

Ne demek rica ederim ama ben yerinizde olsam kan verip değeri takip ederdim :)

Evet çok haklısınız umarım vardır da artık her gün kan vermeye de razıyım inan rabbim isteyen herkese versin inşallah
Bebiş var gibi duruyor Hayırlı olsun
Ne demek rica ederim ama ben yerinizde olsam kan verip değeri takip ederdim :)
Çok teşekkür ederim bugün kan testi vereceğim inşallah çıkar

Hayırlı olsun taze annisler olarak aynı dugulari paylaşmak çok güzel sabır isteyen bir surecteyiz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı olsun size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…