Hamile miyim ??testime bakarmisiniz

Sosyallanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
5.393
1.869
123
Kızlar catlamanin 13 günü ovalusyon takibinde sizde çizgi goruyormusunuz ilk 5 dk çıktı 😍

Eklentiler

• IMG_20210929_175306.webp
    IMG_20210929_175306.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20210929_175224.webp
    IMG_20210929_175224.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 85
Evet görüyorumm ama predictor markası ise yanıltabiliyor maalesef.2 ay önce predıctor erken gebelik testini denedim beta 5 olunca algıladığı için beni yanılttı maalesef.Ben önce bir kan ver derim

Evet görüyorumm ama predictor markası ise yanıltabiliyor maalesef.2 ay önce predıctor erken gebelik testini denedim beta 5 olunca algıladığı için beni yanılttı maalesef.Ben önce bir kan ver derim
Beta 5 olunca saglikla ilerlemiuor mu kan degeri

Ama ilk 5 dak içinde belirdi beni daha önce hiç yanıltmadı ama bellide olmaz daha önce üç kaybım olmuştu onları öğrendiğimde bundan silikti

Bir tane daha var ama aynısından onuda iki gün sonra yapim diyorum regl günüm 2 Ekimdi
Bence yap cnm ondada silik çıkarsa zaten kesin vardır. Yarın kan verirsin ona göre en azından. Ben olup olmadığını kesin bilmekten yanayım. Heveslenip sonra üzülmek istemediğim için. Bence sende öyle yap

Bence yap cnm ondada silik çıkarsa zaten kesin vardır. Yarın kan verirsin ona göre en azından. Ben olup olmadığını kesin bilmekten yanayım. Heveslenip sonra üzülmek istemediğim için. Bence sende öyle yap
Yarın sabah yaparım diğer testi beklemek istememin sebebi Haziran ayında kimyasalda da erken den bundan daha silik ckmisti öğrendim ama olmadı oyuzden adet gününe kadar beklemek istedim hep duam olacaksa sağlıklı olsun kimyasalla birlikte üç kaybım oldu iki sene içinde 😔

Yarın sabah yaparım diğer testi beklemek istememin sebebi Haziran ayında kimyasalda da erken den bundan daha silik ckmisti öğrendim ama olmadı oyuzden adet gününe kadar beklemek istedim hep duam olacaksa sağlıklı olsun kimyasalla birlikte üç kaybım oldu iki sene içinde 😔
Hayırlı saglikli uzun ömürlü olur İnşallah canım bu seferki korkma o endişeye girme hep öyle olcak değil. İnşallah bu sefer kucağına almak nasip olur

Back
X