- 3 Ocak 2021
- 5.393
- 1.869
- 123
- Konu Sahibi Sosyallanne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzummm görünüyor çizgi umarım doğrudur yanıltmaz hayırlısıyla inşallahKızlar catlamanin 13 günü ovalusyon takibinde sizde çizgi goruyormusunuz ilk 5 dk çıktı![]()
Beta 5 olunca saglikla ilerlemiuor mu kan degeriEvet görüyorumm ama predictor markası ise yanıltabiliyor maalesef.2 ay önce predıctor erken gebelik testini denedim beta 5 olunca algıladığı için beni yanılttı maalesef.Ben önce bir kan ver derim
Gebelik testi bu attigimBen anlamadim ovulasyon testimi gebelik testimi yaptiginiz
İnşallah canım sağlıkla olsun inşallah daha önce 3 kaynım olduEvet kuzummm görünüyor çizgi umarım doğrudur yanıltmaz hayırlısıyla inşallah![]()
Hayirli olsun cnm koş kan ver çok net varKızlar catlamanin 13 günü ovalusyon takibinde sizde çizgi goruyormusunuz ilk 5 dk çıktı![]()
Ovulasyon diyince oyuzden kafam karisti ovulasyon yumurtlama takibi die biliormdaGebelik testi bu attigim
Ama ilk 5 dak içinde belirdi beni daha önce hiç yanıltmadı ama bellide olmaz daha önce üç kaybım olmuştu onları öğrendiğimde bundan siliktiEvet görüyorumm ama predictor markası ise yanıltabiliyor maalesef.2 ay önce predıctor erken gebelik testini denedim beta 5 olunca algıladığı için beni yanılttı maalesef.Ben önce bir kan ver derim
Rabbim aratmasın güzelimİnşallah canım sağlıkla olsun inşallah daha önce 3 kaynım oldu
Allah'ım isteyen herkese versin inşallah ama korkuyorum ya yaniltiyosa diye ama 5 dk içinde belirdiHayirli olsun cnm koş kan ver çok net varbizlerede dua et
Ben yanilttigini düşünmüyorum cnm sonradan çıksa neysede hemen cikmis. Başka testin yokmuAllah'ım isteyen herkese versin inşallah ama korkuyorum ya yaniltiyosa diye ama 5 dk içinde belirdi
Bir tane daha var ama aynısından onuda iki gün sonra yapim diyorum regl günüm 2 EkimdiBen yanilttigini düşünmüyorum cnm sonradan çıksa neysede hemen cikmis. Başka testin yokmu
Bence yap cnm ondada silik çıkarsa zaten kesin vardır. Yarın kan verirsin ona göre en azından. Ben olup olmadığını kesin bilmekten yanayım. Heveslenip sonra üzülmek istemediğim için. Bence sende öyle yapBir tane daha var ama aynısından onuda iki gün sonra yapim diyorum regl günüm 2 Ekimdi
Yarın sabah yaparım diğer testi beklemek istememin sebebi Haziran ayında kimyasalda da erken den bundan daha silik ckmisti öğrendim ama olmadı oyuzden adet gününe kadar beklemek istedim hep duam olacaksa sağlıklı olsun kimyasalla birlikte üç kaybım oldu iki sene içindeBence yap cnm ondada silik çıkarsa zaten kesin vardır. Yarın kan verirsin ona göre en azından. Ben olup olmadığını kesin bilmekten yanayım. Heveslenip sonra üzülmek istemediğim için. Bence sende öyle yap
Hayırlı saglikli uzun ömürlü olur İnşallah canım bu seferki korkma o endişeye girme hep öyle olcak değil. İnşallah bu sefer kucağına almak nasip olurYarın sabah yaparım diğer testi beklemek istememin sebebi Haziran ayında kimyasalda da erken den bundan daha silik ckmisti öğrendim ama olmadı oyuzden adet gününe kadar beklemek istedim hep duam olacaksa sağlıklı olsun kimyasalla birlikte üç kaybım oldu iki sene içinde![]()
Teşekkür ederim regl gününe kadar bekleyeyim diyorum kimyasal olur diye korkuyorumHayırlı olsun kan verin hemen
İnşallah canım çok saol bebek hasreti çekmek çok zor Allah'ım herkese sağlıkla nasip etsin inşallahHayırlı saglikli uzun ömürlü olur İnşallah canım bu seferki korkma o endişeye girme hep öyle olcak değil. İnşallah bu sefer kucağına almak nasip olur