• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim testime bakrmısnz

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.816
Puanlar
133
Merhaba normalde 29, günde 1 adet olurdum iki aydır 26 günde olmaya başlamıştım. Bu 3. Ayda da 26 günde olurum dedim ama bugün 28. Günüm ve karnım hafif sancılanıyor kasık ağrısı aşırı halsizlik mide ağrısı baş ağrısı var sabah VULA adlı kaset test yaptım 3 dk içinde böyle oldu sizce hamile miyim

Merhaba normalde 29, günde 1 adet olurdum iki aydır 26 günde olmaya başlamıştım. Bu 3. Ayda da 26 günde olurum dedim ama bugün 28. Günüm ve karnım hafif sancılanıyor kasık ağrısı aşırı halsizlik mide ağrısı baş ağrısı var sabah VULA adlı kaset test yaptım 3 dk içinde böyle oldu sizce hamile miyim
Ay ne olur bana da bir şey söyleyin adetime üç gün kala öylesine yaptım göğüs hassasiyetim var diye ben mi delirdim çizgi görüyorum gerçekten olabilir mi deneyimi olanlar yazsın kızlar lütfen✨✨ Bgood 10mIu test 1-2 dk içinde çok hayalet bi çizgi göründü emin olamıyorum

Eklentiler

• IMG_4449.webp
    IMG_4449.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_4448.webp
    IMG_4448.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_4442.webp
    IMG_4442.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 73
Ay ne olur bana da bir şey söyleyin adetime üç gün kala öylesine yaptım göğüs hassasiyetim var diye ben mi delirdim çizgi görüyorum gerçekten olabilir mi deneyimi olanlar yazsın kızlar lütfen✨✨ Bgood 10mIu test 1-2 dk içinde çok hayalet bi çizgi göründü emin olamıyorum
Bence hamilesiniz evet çizgi görünüyor

Hamilelik var görünüyor canım kan ver

Not SAT 29 OCAK dünkü kan sonucum 67

Benimde dünkü idrar testim böyleydi dün kan verdim hemen 67 çıktı iyi mi
Daha önce hiç kan testi yaptırmadığım için kan değerleri hakkında bir bilgim yok ama idrar testiniz böyle çıktıysa sizde de gebelik vardır

Hemen arkasından predictor early aldım 6 gün önce sonuç veren onda bir çizgi görünmedi heralde test hatalıydı
Olabilir onda da hatalı sonuç çıkabiliyor bazen. Benim son günlerde kasık ağrım oldu adetim de gecikti, dün ben de predictor testi yaptım ve negatif çıktı ama hatalı olabileceğini düşünüyorum. Çünkü hala adet olmadım. Haftaya kadar olmazsam tekrar test yapacağım

Olabilir onda da hatalı sonuç çıkabiliyor bazen. Benim son günlerde kasık ağrım oldu adetim de gecikti, dün ben de predictor testi yaptım ve negatif çıktı ama hatalı olabileceğini düşünüyorum. Çünkü hala adet olmadım. Haftaya kadar olmazsam tekrar test yapacağım
Anladım çok teşekkürler inşallah arzu ettiğiniz sonuç olur benim korunmayı bıraktığım yeni bir dönem onun için çok bilmiyorum test işlerini, yalnızca ovülasyondan beri bitmeyen göğüs hassasiyetim ve pms den de 1 hafta önce başlayan ara ara yoklayan kasık sancılarım vardı bu yüzden 3 gün önceden yaptım 😥

Back
X