Hamile miyim, testime bir bakın ablalarım

ozgeeee018

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
8
2
1
26
Adetime daha iki hafta var ama bende aşırı halsizlik kasıklarımda bacağıma vuracak kadar ağrı şişkinlik ve gaz belimde ağrı var🥹 ama bu kadar erken de çıkar mı ki testte? Sizce bu hayali çizgi hamilelik mi? Bu arada daha 5 aylık evliyim 🥹
IMG_4302.webp

YUMURTLAMA BELİRTİLEDİR BUNLAR, ADETE 15 GÜN VAR DİYORSUNUZ İMKANSIZ YANİ.AYRICA TESAT BOZUK GİBİ YADA İDRARI ÇOK DAMLATMIŞSINIZ.

adet bittikten sonra yumurtlama oluyor buda belirli bir süre istiyor.yani anca adetten önce hamile kalmanız gerekli teste çıkması için.

adet bittikten sonra yumurtlama oluyor buda belirli bir süre istiyor.yani anca adetten önce hamile kalmanız gerekli teste çıkması için.
23 kasımda adet oldum benim çok kısa sürüyor ve düzensiz oluyor o nedenle yumurtlama dönemimden hiç emin olamıyorum acaba dedim adetten önce döllenme olmuş olabilir mi🥹

23 kasımda adet oldum benim çok kısa sürüyor ve düzensiz oluyor o nedenle yumurtlama dönemimden hiç emin olamıyorum acaba dedim adetten önce döllenme olmuş olabilir mi🥹
sanmıyorum canım ama yine test yap işstersen bu bozuk gibi.ovulasyon testi kullandınmı hiç?

testiniz beyaz çizgi çıkarmış, forumda denk gelmiştim ama sonuçları ne oldu bilmiyorum bi arayın isterseniz

Merhaba kızlar bugün adet olmam gerekiyordu erkenci davranıp dün test yaptım test bozuk çıktı. Bugün yine dayanamayıp aynı testten yaptım çift çizgi çıktı ama buda bozulmudur diye tam sevinemiyorum. Kasıklarımda biraz ağrı var ve karnım şiş baya. Heran adet olacakmış gibi hissediyorum. Böyle çift çizgi görüp hamile kalmadığını gören varmıdır?

Testim böyle

Eklentiler

• IMG_20231204_132007_381.webp
    IMG_20231204_132007_381.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20231204_132007_381.webp
    IMG_20231204_132007_381.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 75
Hemen vereyim mi yoksa netleşmesi için 2-3 gün bekleyeyim mi
Bence hemen ver. Eğer idrarda böyle net çıktıysa kanda hayli hayli çıkar. Ağrılar da çok normal bende de olmuştu.

Dua edin bana 🙏 35 yaşındayım çok korkuyorum bu formda da çok yazı okudum kimyasal gebelik dış gebelik falan çok korkuyorum sevinemiyorum resmen şuan
Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🏻 kan verin herşey yolunda gidecek inşallah stres yapmayın

Kadın doğumama gidip test vermem gerek
Yakında aile hekimi varsa oraya git. Kadın doğumda test yapmıyolar benim bildiğim önce pozitifi görmen lazım sonra. Ama hastane aciline de gidip verebilirsin sonuç daha erken çıkar sanırım.

Dua edin bana 🙏 35 yaşındayım çok korkuyorum bu formda da çok yazı okudum kimyasal gebelik dış gebelik falan çok korkuyorum sevinemiyorum resmen şuan
Canım okuduğun şey senin başına gelecek diye bişey yok içini ferah tut. İnşallah sağlıklı olacak kimyasal olsa idrarda böyle net çıkmazdı.

Back
X