Hamile miyim, testime bir bakın ablalarım

Adetime daha iki hafta var ama bende aşırı halsizlik kasıklarımda bacağıma vuracak kadar ağrı şişkinlik ve gaz belimde ağrı var🥹 ama bu kadar erken de çıkar mı ki testte? Sizce bu hayali çizgi hamilelik mi? Bu arada daha 5 aylık evliyim 🥹Eki Görüntüle 3345758
Test bozuk güzelim. Testi yenile. Bu kadar erken çıkmaz. Ama belirtilerin hamileliğe benziyo. Bende senin gibiydim gebeyim şuan çok yeni. Bu arada yeni topik acrik sen de gel 😄🥰 hamiş ve hamiş adaylar 2024 uğurlu yazan

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-04-12-11-39-331_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-12-04-12-11-39-331_com.android.chrome.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 36
2.testı de yaptım ben daha silik çıktı ama çıktı. Kadın doğuma gittim ultrason baktı kese yok dedi kan testi istedi kan verdim sonucu bekliyoruz
Kese oluşması zaman alır zaten canım daha erken. İnşallah kanda çıkar ve sağlıklı şekilde artar. Negatif olursa da üzülme canım hakkında hayırlısı olsun.

Adetime daha iki hafta var ama bende aşırı halsizlik kasıklarımda bacağıma vuracak kadar ağrı şişkinlik ve gaz belimde ağrı var🥹 ama bu kadar erken de çıkar mı ki testte? Sizce bu hayali çizgi hamilelik mi? Bu arada daha 5 aylık evliyim 🥹Eki Görüntüle 3345758
Sanki çok çok yeni bir gebelik gibi farklı bir test alıp yarın tekrar et bence yada en kesin sonuç kan tahlili

Back
X