- 3 Şubat 2023
- 1.946
- 1.414
- 53
- Konu Sahibi ozgeeee018
Farketmez canım gebelik için beta hcg baktırıcam de.Aç tok karna farkeder mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farketmez canım gebelik için beta hcg baktırıcam de.Aç tok karna farkeder mi acaba
Rica ederim canım sonucunu yaz burayaAy inşallah yabi nebze de olsa iyi hissettim şuan çok teşekkür ederim
Mutlaka yazacağımRica ederim canım sonucunu yaz buraya![]()
Test bozuk güzelim. Testi yenile. Bu kadar erken çıkmaz. Ama belirtilerin hamileliğe benziyo. Bende senin gibiydim gebeyim şuan çok yeni. Bu arada yeni topik acrik sen de gelAdetime daha iki hafta var ama bende aşırı halsizlik kasıklarımda bacağıma vuracak kadar ağrı şişkinlik ve gaz belimde ağrı varama bu kadar erken de çıkar mı ki testte? Sizce bu hayali çizgi hamilelik mi? Bu arada daha 5 aylık evliyim
Eki Görüntüle 3345758
Ayy hadi inşallaj teşekkür ederimTest bozuk güzelim. Testi yenile. Bu kadar erken çıkmaz. Ama belirtilerin hamileliğe benziyo. Bende senin gibiydim gebeyim şuan çok yeni. Bu arada yeni topik acrik sen de gelhamiş ve hamiş adaylar 2024 uğurlu yazan
2.testı de yaptım ben daha silik çıktı ama çıktı. Kadın doğuma gittim ultrason baktı kese yok dedi kan testi istedi kan verdim sonucu bekliyoruzRica ederim canım sonucunu yaz buraya![]()
Kese oluşması zaman alır zaten canım daha erken. İnşallah kanda çıkar ve sağlıklı şekilde artar. Negatif olursa da üzülme canım hakkında hayırlısı olsun.2.testı de yaptım ben daha silik çıktı ama çıktı. Kadın doğuma gittim ultrason baktı kese yok dedi kan testi istedi kan verdim sonucu bekliyoruz
Teşekkür ederim canım bakalım bekliyoruzKese oluşması zaman alır zaten canım daha erken. İnşallah kanda çıkar ve sağlıklı şekilde artar. Negatif olursa da üzülme canım hakkında hayırlısı olsun.
1004 cıktı pozitif yazıyorRica ederim canım sonucunu yaz buraya![]()
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah canım belirti varmiydi kaç gün kala başladı belirti bizede umut olurmusun canım1004 cıktı pozitif yazıyor
Çok sevindim canım hayırlı ve sağlıklı olsun. Yakında keseyi de görürsün, sağlıkla kucağına al inşallah canım1004 cıktı pozitif yazıyor
Sanki çok çok yeni bir gebelik gibi farklı bir test alıp yarın tekrar et bence yada en kesin sonuç kan tahliliAdetime daha iki hafta var ama bende aşırı halsizlik kasıklarımda bacağıma vuracak kadar ağrı şişkinlik ve gaz belimde ağrı varama bu kadar erken de çıkar mı ki testte? Sizce bu hayali çizgi hamilelik mi? Bu arada daha 5 aylık evliyim
Eki Görüntüle 3345758
Çok teşekkür ederimÇok sevindim canım hayırlı ve sağlıklı olsun. Yakında keseyi de görürsün, sağlıkla kucağına al inşallah canım![]()