Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim testime vakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağ salim kucağınıza alırsıniz insallah
çok teşekkür ederim umarım siz de alırsınız pozitif sonucunuzu. benim yumurtlama 20sindeydi 21inde öğlen test yaptığımda çizgi hala koyuydu devam ediyordu yumurtlama sonra akşam 8 gibi testi tekrarladığımda hafif silikleşmişti. yani çatlamaya 21 veya 22si diyebiliriz.

Görünürde pozitif gözüküyor ama ben bu marka teste güvenmiyorum. Kendi testimi atayım size, pozitif sandım ama o ay hamile değildim demem o ki başka marka ile deneyin.
Al benden de o kadar canim 2 aydır deniyoruz tabi sabirsiz olarak erken gebelik testi yaptım gecen ay boyle belirgin şekilde cikti ama 3 gun sonra adet geldi. Bu teste güvenmiyorum ama insaallah yapan arkadaşta vardır 🥰

Kimyasal. Olabiliyormuş. Kaset testte yapmıştım ayriyeten ondada çıktı 2 gün olmasına rağmen reglime . Bu erken testlerde genelde kuruma çizgisi çıkıyor birde kimyasal gebelik olabiliyormuş

çok teşekkür ederim umarım siz de alırsınız pozitif sonucunuzu. benim yumurtlama 20sindeydi 21inde öğlen test yaptığımda çizgi hala koyuydu devam ediyordu yumurtlama sonra akşam 8 gibi testi tekrarladığımda hafif silikleşmişti. yani çatlamaya 21 veya 22si diyebiliriz.
Benimde 20 sinde idi 19 unda koyulasmis 20 si pik di 21 siliklesmis gördüm aynıymış. Acaba benim kan değerim kac cikicak.merak ettim 🥰

Back
X