Hamile miyim ?? Yardım eder misiniz ?

uc123uc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
33
0
46
Merhaba bu ay klomenle 2 tane yumurtam büyüdü 4 nisanda yapılan doktor kontrolünde doktorum sağdaki yumurtan çatlamış dedi. Yani bugün yumurta çatladıktan sonra 15. gün ve hala adetim gelmedi. Bildiğim kadarıyla yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet görülmesi gerekiyor. Ama iki yumurta olunca ikinci yumurtadan sonra mı 14 gün beklemek gerekiyor? Lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin .....:18:

Merhaba bu ay klomenle 2 tane yumurtam büyüdü 4 nisanda yapılan doktor kontrolünde doktorum sağdaki yumurtan çatlamış dedi. Yani bugün yumurta çatladıktan sonra 15. gün ve hala adetim gelmedi. Bildiğim kadarıyla yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet görülmesi gerekiyor. Ama iki yumurta olunca ikinci yumurtadan sonra mı 14 gün beklemek gerekiyor? Lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin .....:18:

farketmez ki yumurtaladıktan 14 gün sonra adet görülür kaç tane yumurta olduğu etkilemez bence
evdeki idrar testlerinden yapsana

Adet günümden2 gün önce yapmıştım çıkmadı. şu anda çatladıktan sonraki 17. gün hala kan falan yok bakalım:)

canım İnşallah hamişsindir. benim bildiğim yumurtlamada 14 gün sonra adet olunuyor. eğer kullandığın ilaçların yan etkisi değilse adetini 3 gün geçmişsin. testini tekrar yap. İnşallah bu sefer çift çizgi çıkar.

Back
X