Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ya testi tekrarlayın ya da kan verin kesin olsun. Bu çizgiye göre hamilelik var gözüküyorİlk beş dkkada çıktı kuruma değildir demi ya kafam Allah bullah
Şimdi yükledim canım bakabilirsinizFotoğraf yokki
Bir senedir deniyoruz doktor ikimizde de sorun olmadığını söyledi bu ay İlk defa ovulasyon la denedimSabah ya testi tekrarlayın ya da kan verin kesin olsun. Bu çizgiye göre hamilelik var gözüküyor
Ovulasyonun faydası oluyor tam yumurtlama gününü yakalayabiliyor insanBir senedir deniyoruz doktor ikimizde de sorun olmadığını söyledi bu ay İlk defa ovulasyon la denedim
Evet pik gördük değerlendirdik bu sayfada âdete yakın ovulasyon koyu çıkarsa hamilelik olabilir yazmışlar bende öle içime doğdu elimde vardı ovulasyon testi bugün yaptim t çizgisi çok koyu çıkınca ardından gebelik yaptım ama öğlen Sabah değil İlk dakika böle çıktıOvulasyonun faydası oluyor tam yumurtlama gününü yakalayabiliyor insan
Testinde gebelik var duruyor inşallah güzel ilerler her şeyEvet pik gördük değerlendirdik bu sayfada âdete yakın ovulasyon koyu çıkarsa hamilelik olabilir yazmışlar bende öle içime doğdu elimde vardı ovulasyon testi bugün yaptim t çizgisi çok koyu çıkınca ardından gebelik yaptım ama öğlen Sabah değil İlk dakika böle çıktı
Var gibi bence sabah mutlaka yeniden deneİlk beş dkkada çıktı kuruma değildir demi ya kafam Allah bullah
İnşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin Sabah tekrarlı cam Allah nasip ederseVar gibi bence sabah mutlaka yeniden dene
Sabah tekrar test yaparsan mutlaka atİnşallah ya herkes gibi bende
İnşallah ya canım herkes gibi bende anne olmak istiyorum
İnşallah inşallahYapacam canım atarım ins güzel çıkar Bir Umut işte
Gozukuyor ilk bes dakikadami çikti?Bende varmı acaba anlamadım adetim 5 gün gecikti