Hamile miyim yardım edin

Kusura bakmayın heyecan dan unuttum burayı kan verdim hamileyim canlarım üç haftalık felab pazartesi doktora gdcem acilde vermiştim kanı
Merhaba belirtileriniz nelerdi adetten kaç gün önce test yaptınız ve ilk idrarla mi yaptiniz ? Tebrik ederim bu arada

Adetten dört gün önce yaptım yumartlamanun 12 günü felan sanırım kasık ağrım vardı ateş basıyor du çok belirtim olmadi canım çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin şuan işte belirtileri çok mide bulantısı dan ölüyorum keseyi gördük şükür

Sabah İlk idrarla da yaptım öğlen ve akşam da yaptım yanı varsa her saat çıkıyor

Sabah İlk idrarla da yaptım öğlen ve akşam da yaptım yanı varsa her saat çıkıyor
Bende de belirtiler var yarın adet günüm bende de kasık ağrısı vücut ısısında artış ve aşırı sık idrara çıkma var bundan 3 ay önceki gebeliğim de de aynilari olmuştu ama boş gebelik olduğunu öğrendim malesef 9.haftada kürtaj olmuştum aynısı olacak diye korkuyorum .. yarın sabahı bekleyebilir kıyım bilmiyorum bugün öğlen yapsam çıkar mı acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamiyorum

Bende de belirtiler var yarın adet günüm bende de kasık ağrısı vücut ısısında artış ve aşırı sık idrara çıkma var bundan 3 ay önceki gebeliğim de de aynilari olmuştu ama boş gebelik olduğunu öğrendim malesef 9.haftada kürtaj olmuştum aynısı olacak diye korkuyorum .. yarın sabahı bekleyebilir kıyım bilmiyorum bugün öğlen yapsam çıkar mı acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamiyorum
Keseyi gormusmuydun

Kese vardı ama bebek yoktu sen etkilenme ama bundan inşallah iyi düşün:) bende bir gariplik olduğu belliydi zaten doktorum iyi değildi yoksa 7.haftada belli olması lazımmis
Bende haftaya bebeği görmeye gideceğim kalp atışı felan ateşim çıkıyor arada basım ağrıyor göğüslerim ağrıyor bu belirtiler ateşim çıktığın da oluyor genellikle midemde bulanıyor

Bende haftaya bebeği görmeye gideceğim kalp atışı felan ateşim çıkıyor arada basım ağrıyor göğüslerim ağrıyor bu belirtiler ateşim çıktığın da oluyor genellikle midemde bulanıyor
Hadi bakalım hayırlısı ile Sağlıkla kucagina almayı nasip etsin Rabbim 🙌 bende dayanamadım şimdi bı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsaydı çıkardı diye düşünüyorum yarın adet günüm normalde uzak bir tarihte değil yani

Back
X