Hamile miyim yardım edin

Hadi çocuk yapmaktan korktun mikrop hastalık kapmaktan korkmuyor musun kansere kadar götürüyor adamı. Gebe değilsin çok sıkıntılıysan özel de beta ver baktır bence ama zinanın günahından bunlar. Evlenmeden önce birlikte olmak isteyen sevmiyordur kullandırtmayın kendinizi

12 haftalık hamıle olman gerekıyor:) 68 dıye yas gırdıgıne gore 18 den kucuksundur de sen. masallah herseyı bıllıyorsunuz . 12 haftalık hamılelıgın saklanamayacagını bılmıyorsunuz
21 yaşındayım ilk defa yaptım çok korkuyorum gerçekten bir daha asla yapmayacağım seviyordum güvendim allah belamı verseydide yapmasaydın

Yemin ediyorum tövbe ettim çok pişmanım hayatım alt üst oldu ilk defa yaptım zaten. Her şeyi o kadar çok araştırdım ki. işte hamileysen 10 haftadan sonra kürtaj yapamıyormuşsun falan. Yaşım 21 küçük değilim ama ilk defa yaptım hayatımda böyle bir şey. Çok korkuyorum ondan dolayı bu stresle yaşayamıyorum artık
Arastirdiysan bilirsin böyle ilişkiyle, üzerine geçen adetlerden sonra testler de negatifse negatiftir yani. Yaş daha küçük bence in biraz sen... Neyse.

Yok gerçekten 21 yaşındayım o kadar araştırdım ki her şeyi sürtünmeyle ilgili olan her şeyi okumuşumdur kafayı yemek üzereyim bu yüzden mesela betahcg çok yüksek olunca testler negatif çıkabiliyormuş ondan 5 tane test alıp yaptım hepsi negatifti regl falanda oldum ama anlamıyorum neden rahatlamadığımı

Yok gerçekten 21 yaşındayım o kadar araştırdım ki her şeyi sürtünmeyle ilgili olan her şeyi okumuşumdur kafayı yemek üzereyim bu yüzden mesela betahcg çok yüksek olunca testler negatif çıkabiliyormuş ondan 5 tane test alıp yaptım hepsi negatifti regl falanda oldum ama anlamıyorum neden rahatlamadığımı

Hiç duymadim, betam 50000lerdeyken yaptım pozitif oldu anında

21 yaşındasın birçok kez negatif teste rağmen beyin kanaması geçirecek kadar stresli misin gerçekten? Tövbe falan etme güzelim neden ediyorsun hamile olmadığını görünce rahatlar devam edersin. Onu bunu araştıracağına döllenme nasıl olur diye araştır.

21 yaşındasın birçok kez negatif teste rağmen beyin kanaması geçirecek kadar stresli misin gerçekten? Tövbe falan etme güzelim neden ediyorsun hamile olmadığını görünce rahatlar devam edersin. Onu bunu araştıracağına döllenme nasıl olur diye araştır.
Gercekten abartmıyorum 28 şubatta bir şeyler yaşamıştık o günden beri hayatım çok kötü huzurlu tek günüm olmadı 2 defa olmam gereken zamanlarda regl oldum baya kan geldi yani ama inanamıyorum hala ben bu stresleri bir daha yaşayamam ondan tövbe ettim 😭 stresten göğüs ağrısı yaşadım hastaneye gitmeye korktum hamileyimdir falan diye gittim doktora en sonunda

Hiç duymadim, betam 50000lerdeyken yaptım pozitif oldu anında
“Hook effect” diye bir şey varmış betahcg 500 binlerdeyse falan test negatif çıkabiliyormuş bende ilk testimi sürtünmeden 40 gün sonra yaptım negatif çıktı o süreye kadar 5-6 günlük kanama yaşadım ama bilmiyorum ya 2.kez yine regl oldum nisan ayında ama hala inanamıyorum nedense

“Hook effect” diye bir şey varmış betahcg 500 binlerdeyse falan test negatif çıkabiliyormuş bende ilk testimi sürtünmeden 40 gün sonra yaptım negatif çıktı o süreye kadar 5-6 günlük kanama yaşadım ama bilmiyorum ya 2.kez yine regl oldum nisan ayında ama hala inanamıyorum nedense
İyi o zaman çok biliyorsun bu işleri sen, hamilesin bence de ikna oldum :KK51:

Onu nerden duydun :) 27 haftalık hamileyken organızasyon ıcın test yapmıstım baya baya t cden koyu çıktı:)) kac yuzbinse artık:))

Back
X