Merhabalar oncelikle lutfen beni yadirgamayin cunku yardima ihtiyacim var.Erkek arkadasimla iliskiye giriyoruz geri cekilme yontemiyle.Regl günüm 10 gun gecti uzerimde asırı halsizlik var dün atesim varken bugun üsüyorum surekli uyku halindeyim ve iki gundur hicbir sey yiyemiyorum.Yesemde ardindan midem asırı derecede bulaniyor.Hamile olabilir miyim? Ve estetik operasyon gecirdim acaba narkozun etkisiyle gecikme olabilir mi? Yardim edin lutfen.
Tesekkur ederimGeri çekilme hiç de güvenli bir yöntem değil.. prezervatif bari kullanın.. Gebelik ihtimali yüksek.. İlk iş bir kan tahlili yaptırın bence.. narkoz öyle adet geciktirmez.. allah gönlünüze göre versin..
Test alsam sonuc verir mi 10 gun gecti sonuctaBuyuk ihtimalle gebesiniz
Erkek arkadasimla iliskiye giriyoruz geri cekilme yontemiyle
Ya ayiptir soylemesi ama prezervatifden igreniyorum ondan cikarmasini soyledimGeri çekilme bir yöntem değildir. Gerçek bir korunma yöntemi kullanın.
tesekkur ederimEvet idrar testi sonuç verir
daha çok konu açmak istemiyorsan hap kullan o zaman.Ya ayiptir soylemesi ama prezervatifden igreniyorum ondan cikarmasini soyledim
Ya ayiptir soylemesi ama prezervatifden igreniyorum ondan cikarmasini soyledim
Kesin verir benim adetimec6 gun vardi pozitif verdi senin on gun gecmis iki tane al aklinda suphe kalmasinTest alsam sonuc verir mi 10 gun gecti sonucta
Hala yaptıramadım böyle midemde ve karnımda sancılar başladı acaba olucak mıyım diye hala bekliyorumBuyuk ihtimal hamilesin...söylediklerin hep hamilelik belirtileri kan testi yaptir mutlaka
Biran önce test yaptir bence.Hala yaptıramadım böyle midemde ve karnımda sancılar başladı acaba olucak mıyım diye hala bekliyorum
Dün yaptım negatifBiran önce test yaptir bence.
Aynen üniversite stresi bide erkek arkadaşımla sorun yaşadım hepsi üst üste geldi oldum zatenSevindim adına canım. Adet olursun biröiki güne. Stresten olmıştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?