Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acele ettim testte hemen bekletmeden cektim cöpe attım sonra baktım 10 dk sonra ama ben beklıyecegimi bilmiyordumSilik ikinci çizgi var yarın tekrar dene![]()
Silik cizgi ama endişelerim var ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz
Acele ettim testte hemen bekletmeden cektim cöpe attım sonra baktım 10 dk sonra ama ben beklıyecegimi bilmiyordum
[/QUOT Eendişelenme regl nezaman
Erken gebelik testi mi alayım yoksa normalmiSilik çizgi var hamilesin bence ama yarın tekrar test yap
Daha varmış canım korkma yeni olduğu için silik çıkmıştır3 gün sonra
Ne yapmam gerek bu durumda umutlanıyorumDaha varmış canım korkma yeni olduğu için silik çıkmıştır
Erken gebelik testi mi alayım yoksa normalmi
3 gun var bekle bence ama var yani çok silik cıkmış yeni belli daha3 gün sonra
Kan verebilirsin yada bekle adet günü tekrar yap inşallah vardırNe yapmam gerek bu durumda umutlanıyorum
İnsallah cok heyecanlıyım ama icinde bir his var hamileyim DİEKan verebilirsin yada bekle adet günü tekrar yap inşallah vardır![]()
İnşallah gönlünce olsun canımİnsallah cok heyecanlıyım ama icinde bir his var hamileyim DİE
insallah cok tesekkür ederimİnşallah gönlünce olsun canım![]()
Hamilelik var gibi görünüyor. Hayırlı olsun..Kızlar bende az önce test yaptım birçok konu başlığının altına yazdım burayada gönderiyorum silik çizgi var ama bende kendimi boş yere umutlandırmak istemiyorum birde siz baksanız Eki Görüntüle 2647419 Eki Görüntüle 2647420
Pozitif görünüyor. Hayırlı olsun..
Ah inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinHamilelik var gibi görünüyor. Hayırlı olsun..
2.testimPozitif görünüyor. Hayırlı olsun..
Ben yine pozitif gördüm. Kan tahlili ile kesinleştirin bence..2.testim