- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Evet canımBugün mu yaptın kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımBugün mu yaptın kuzum
Kaç çıktı değerin ? Sasirdim cunku 2.cizgi var yaniEvet canım
Banada çok saçma geldi 2.çizgi çıkıyor ama değer düşükKaç çıktı değerin ? Sasirdim cunku 2.cizgi var yani
Değer tam olarak kaçBanada çok saçma geldi 2.çizgi çıkıyor ama değer düşük
0.820Değer tam olarak kaç
Çok ilginç gerçekten bence biraz bekle regl olmazsan bi daha yaptır çünkü 2.çizgi var
Merhaba 6 ay once rahim disinda 9 cm myom amwliyati oldum 6 ay boyunca yazz kullandim. Bu biraktiktan sonraki ilk ayim takvimime gore 2-3 gun geciktim. Ben de iki gunde bir idrar testi yapip duruyordum hafif cizgi mi, golge mi diye yedim durdum kendimi. Dun gece yaptigim teste bakmayip kenara attim baya belirgin ikinci cizgi vardi fakat test zamani gectikten sonra baktigim icin emin olamadimBu gun kan testi verdim 0.12 ablaminda kanda negatif cikmisti ama hamile oldugunu ogrenmisti bi kac gun sonra. Varmidir sizce boyle bi ihtimal?
Bende öyle düşünüyorum canımÇok ilginç gerçekten bence biraz bekle regl olmazsan bi daha yaptır çünkü 2.çizgi var
Regl olmadın mı canım??Kızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
Yok canım. Dün kanda negatif çıktıRegl olmadın mı canım??
Alla alla yaaa iğnenin kaçıncı günü canım 14 olmadı en geç 17 de regl olması lazımmYok canım. Dün kanda negatif çıktı
17.gün bitiyor canım düzensiz adetlerim benim 5 gün var 30 güne bir saysamAlla alla yaaa iğnenin kaçıncı günü canım 14 olmadı en geç 17 de regl olması lazımm